ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς, καλημέρα!

Σας προωθούμε τέσσερα ενδιαφέροντα θέματα που έχει αποστείλει το ΥΠΑΙΘ προκειμένου να ενημερωθείτε περαιτέρω.Επίσης, στα πλαίσια της διεπιστημονικής ενίσχυσης στα σχολεία από το ΥΠΑΙΘ, στο Νηπιαγωγείο μας τοποθετήθηκε πρόσφατα η σχολική ψυχολόγος, κ. Αιμιλία Καλύβα. Η παρουσία της στις ψηφιακές μας τάξεις και αργότερα στα δια ζώσης μαθήματα ( όταν γίνει άρση της προσωρινής λειτουργίας  των σχολείων) αφορά σε μια μέρα την εβδομάδα.Τo blog του Νηπιαγωγείου μας λειτουργεί επίσης ενημερωτικά. Σταδιακά εμπλουτίζεται με ενδιαφέροντα άρθρα για τρέχοντα θέματα που αφορούν τη Σχολική μας Μονάδα.Να είστε καλά και να έχετε μια όμορφη Κυριακή!

Η Προϊσταμένη Χρυσοστομίδου Μαργαρίτα

https://blogs.sch.gr/8nipkamat/files/2020/12/ΣΥΝ-1_Οδηγιες-για-προστασια-στο-διαδικτυο.pdf https://blogs.sch.gr/8nipkamat/files/2020/12/ΣΥΝ-2-Σεξ_κακοποίηση.pdf  https://blogs.sch.gr/8nipkamat/files/2020/12/ΣΥΝ-3-Sexual-Abuse-girl.pdf  https://blogs.sch.gr/8nipkamat/files/2020/12/ΣΥΝ-4-για-ενδοοικογενειακή-βία.pdf

Ανακοίνωση

Αγαπητοί γονείς,

στο νηπιαγωγείο μας εφαρμόζουμε και την ασύγχρονη μορφή της εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης.Μπαίνοντας στο e class και πληκτρολογώντας τα στοιχεία του παιδιού (όνομα χρήστη και κωδικό του ΠΣΔ) βλέπετε διάφορες εργασίες που μπορείτε να εκτυπώσετε,ανάλογα με τα θέματα που αναπτύσσονται στις ομάδες μας.Ο χαρακτήρας τους είναι προεραιτικός.