ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ………ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΣΟΥ!!!!

Αγαπημένα μας παιδιά,

σας σκεφτόμαστε πολύ….Μάθαμε όμως ότι είστε καλά όλοι κι αυτό μας ανακούφισε!

Πέρασαν πολλές μέρες από τότε που τα σχολεία έκλεισαν ξαφνικά…αυτό έγινε για να είμαστε ασφαλείς και για να νικήσουμε τον ΚΟΡΟΝΟΪΟ….

Σιγά σιγά οι μέρες θα περάσουν και θα ξαναβρεθούμε…..θα λέμε τις ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ μας στην παρεούλα, θα παίζουμε στις ελεύθερες δραστηριότητες, θα φτιάχνουμε τούρτες από πλαστελίνη στα γενέθλια, θα γεμίζουμε κόλλα τα χέρια μας…! θα κάνουμε θεατρικά παιχνίδια και τα παραμύθια θα ζωντανεύουν και τόσα άλλα…

Τώρα όμως παιδιά εδώ που τα λέμε όλα αυτά μπορείτε να τα κάνετε και στο σπίτι σας με τ’ αδέρφια σας, με τα κουκλάκια σας, με τους γονείς σας…

Πραγματικά, γιατί δεν φτιάχνετε μια παρεούλα από κουκλάκια και να λέτε τις πρωινές καλημέρες, να κάνετε τον καιρό και την ημερομηνία; Ωραίο ε;  Χρησιμοποιείστε ρούχα, χαρτιά, υφάσματα και ζωντανέψτε τα παραμύθια που σας αρέσουν, κόψτε και κολλήστε!

Εμείς θα σας δίνουμε ιδέες και ακούστε προσεκτικά…θα υπάρχει ένα παράθυρο δικό μας στον υπολογιστή ή στο κινητό. Εκεί θα μπορείτε να στέλνετε τις ζωγραφιές σας, τις κατασκευές σας και τις φωτογραφίες σας κι εμείς θα τα βλέπουμε και θα σας στέλνουμε μηνύματα!

Όλα αυτά μέχρι να ξαναβρεθούμε….μας λείπετε πολύ!

Καλή μας αντάμωση παιδάκια και γονείς

 Οι δασκάλες σας

15 σχόλια στο “ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ………ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΣΟΥ!!!!

  1. Ελπίζουμε να είστε καλά.Η Μαρία Μητρογιάννη ελπίζει να ξαναγυρίσουμε στα σχολεία και να διασκεδάζετε πάλι στο σχολείο και θέλει να φύγει ο κορονοιος.

  2. Γεια σας δασκάλες μου! Είμαι ο Στάθης Εριφυλλίδης! Ελπίζω να είστε όλοι καλά! Εγώ είμαι μια χαρά και περιμένω να σας ξαναδώ και να ξαναπαίξουμε!

  3. Γεια σας δασκάλες μου! Είμαι ο Στάθης Εριφυλλίδης! Εγώ είμαι μια χαρά και ελπίζω να είστε και εσείς καλά! Θα σας στέλνω νέα μου εδώ! Να προσέχετε και να περνάτε καλά!

  4. Καλησπέρα σε όλους είμαι η Μυρτώ Κωστάκη,
    Σας εύχομαι να είστε όλοι καλά,θα ήθελα να σας πω ότι μου λείπετε!!!να περνάτε καλά,να προσέχετε και περιμένω πως και πως να ξαναπαιξουμε!!!φιλιά σε όλους!!!

  5. Καλημέρα σας φίλοι μου. Αυτές τις ημέρες που είμαι σπίτι παίζω με τους γονείς μου κ την αδελφή μου. Βλέπω και λίγο περισσότερο παιδικά στην τηλεόραση. Όμως για να σας πω την αλήθεια, ανυπομονώ να έρθω στο σχολείο για να παίζουμε όλοι μαζί. Βασιλική Λελή

  6. Καλημέρα σας φίλοι μου. Μου λείπετε πάρα πολυ. Ανυπομονώ να σας δω πάλι και να παίξουμε στην αυλή του σχολείου μας. Αυτές τις ημέρες που είμαι σπίτι, παίζω με τους γονείς μου και την αδελφή μου. Βλέπω βέβαια και λίγο περισσότερο παιδικά στην τηλεόραση.
    η φίλη σας,
    Βασιλική Λελή

  7. Καλημέρα σας, δασκάλες μου και παιδιά!! Μόλις φύγει αυτός ο ιός θα ξαναγυρίσουμε στο σχολείο μας και θα παίζουμε πάλι όλοι μαζί!! Μου λείπετε πολύ… ????????????????????
    Εριφύλη

  8. καλησπέρα κι από μένα! είμαι ο Κωνσταντίνος Σιάνος. Μου λείπουν οι φίλοι μου και η κυρία μου. Περνάω πολύ όμορφα στο σπίτι μου. Ανυπομονώ να σας ξαναδω!

  9. Κυκλοφόρησε στο Internet σελίδα του Υπουργείου Παιδείας προς τους Διευθυντές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για υποβολή αιτήσεων για να καλυφθούν οι ανάγκες σε μαθητές και δασκάλους για laptop ή tablet όπου χρειάζεται.. Γνωρίζετε κάτι; ευχαριστώ πολύ

  10. Αγαπημένοι μου φίλοι τι κάνετε;Εγώ είμαι καλά και οι γονείς μου επίσης. Έυχομαι να είστε και εσείς καλά με τους γονείς και τα αδερφάκια σας και εσείς αγαπημένες μου δασκάλες με τις οικογένειες σάς. Εγώ προσεύχομαι στο ΘΕΟ να περάσει πολύ γρήγορα ο κορονο’ι’ός και να ανακοινώσω ένα μεγάλο πάρτυ!!!
    Σας φιλώ με αγάπη και ανυπομονώ να σας ξαναδώ !!!!
    ΜΑΡΙΤΙΝΑ

  11. Καλημέρα κ από μας…. Είμαι η Νικολέτα Σωκιανου κ είμαστε καλά….ελπίζω κ σεις να είστε καλά να ξαναβρεθούμε σύντομα στην τάξη μας…φιλιά πολλά στις δασκάλες μου.

  12. Γεια σου Νικολέτα κι εμείς είμαστε όλοι καλά και περιμένουμε να ξανασυναντηθούμε στην τάξη μας….μέχρι τότε θα βρίσκεις πολλές δραστηριότητες στη σελίδα του σχολείου μας και θα περιμένουμε τις ζωγραφιές σου και τις χειροτεχνίες σου. Με αγάπη οι δασκάλες σου!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *