ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

Παγκόσμια Ημέρα Αθλητισμού στο Νηπιαγωγείο μας
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αθλητισμού, το νηπιαγωγείο μας πραγματοποίησε μια όμορφη και ξεχωριστή εκδήλωση αφιερωμένη στις αξίες της άσκησης, της συνεργασίας και του ευ αγωνίζεσθαι.
Τα παιδιά συμμετείχαν με ενθουσιασμό σε κινητικά παιχνίδια και δραστηριότητες, ανακαλύπτοντας τη χαρά της άσκησης μέσα από το παιχνίδι και τη συνεργασία.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζουμε στον προπονητή κ. Γεώργιο Γρόντη για την πολύτιμη παρουσία και καθοδήγησή του. Με τη βοήθειά του, οι μικροί μας αθλητές απόλαυσαν μια υπέροχη εμπειρία γεμάτη χαμόγελα, ενέργεια και θετικά μηνύματα για τον αθλητισμό και τη ζωή.
Ήταν μια υπέροχη ημέρα που μας θύμισε ότι ο αθλητισμός ενώνει, εμπνέει και καλλιεργεί αξίες που μας συνοδεύουν για πάντα!
Μικροί αθλητές σε δράση με τον προπονητή κ. Γεώργιο Γρόντη!
PAGKOSMIA HMERA ATHLHTISMOY2
PAGKOSMIA HMERA ATHLHTISMOY

ΠΡΩΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ

TRECHO KAI KALPAZO

ISTOS ARACHNHS

ASTRRIA
Οι πρώτες μέρες στο νηπιαγωγείο είναι γεμάτες χαρά, ενθουσιασμό και νέες εμπειρίες! Τα παιδιά γνωρίζουν το νέο τους περιβάλλον, τη νηπιαγωγό και φυσικά, τους καινούριους φίλους τους. Με παιχνίδια γνωριμίας, τραγούδια και δημιουργικές δραστηριότητες, η ομάδα αρχίζει σιγά-σιγά να δένει και να δημιουργεί το δικό της όμορφο κλίμα συνεργασίας και εμπιστοσύνης.
Μέσα από το παιχνίδι τα παιδιά μαθαίνουν να λένε το όνομά τους, να μοιράζονται, να συνεργάζονται και να εκφράζονται ελεύθερα. Οι στιγμές αυτές είναι πολύτιμες, γιατί θέτουν τις βάσεις για μια χρονιά γεμάτη μάθηση, αγάπη και χαμόγελα!
Με μια κουβέρτα στο διάστημα γίναμε αστέρια μοναδικά στον ουρανό της τάξης μας!
Τα ονόματά μας έπλεξαν τον ιστό της αράχνης:!
Τρέχω τρέχω και καλπάζω και σε σένα σταματώ! Χάρισε μου τ΄όνομα σου για να το έχω φυλαχτό!