ΗΜΕΡΑ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ 2021

Η Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου διοργανώνεται κάθε χρόνο από το δίκτυο Insafe/INHOPE με την υποστήριξη της Κομισιόν, με σκοπό να προωθήσει την ασφαλή και θετική χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας, ιδιαίτερα ανάμεσα σε παιδιά και νέους ανθρώπους. Γιορτάζεται τη δεύτερη μέρα της δεύτερης εβδομάδας του δεύτερου μήνα κάθε χρόνο.

Με αφορμή την ημέρα αυτή, απευθυνόμαστε μέσω της ιστοσελίδας μας στους γονείς με στόχο την ευαισθητοποίησή τους σε θέματα που αφορούν την Ασφάλεια στο Διαδίκτυο και τον ρόλο τους ως γονείς. Παράλληλα με το σχολείο, οι Γονείς διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στην ενδυνάμωση και την υποστήριξη των παιδιών στη χρήση της τεχνολογίας υπεύθυνα, με σεβασμό, κριτικά και δημιουργικά, εξασφαλίζοντας έναν ανοιχτό διάλογο με τα παιδιά τους, εκπαιδεύοντάς τους να χρησιμοποιούν την τεχνολογία με ασφαλή και θετικό τρόπο, ενεργώντας ως πρότυπο ψηφιακού πολίτη.
Τον Οδηγό Ασφαλούς Διαδικτύου για Γονείς https://blogs.sch.gr/8nipalex/files/2021/02/parentsmagazine.pdf

ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΛΕΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ- WEBEX

Αγαπητοί γονείς, Με απόφαση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστου Μέτιου, η διακοπή της δια ζώσης λειτουργίας των σχολείων της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και όλων των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών, σε όλους τους Δήμους της Περιφέρειας, παρατείνεται και την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου. Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν με ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.

ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΛΟΓΩ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ

Καλησπέρα σας! Σας ενημερώνουμε ότι αύριο Δευτέρα 15.02.2021,τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά με εντολή του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης και του Περιφερειάρχη .Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν με τηλεκπαίδευση, WEBEX, ενώ Θα εφαρμοστεί το Ωρολόγιο πρόγραμμα όπως λειτούργησε και το προηγούμενο διάστημα που τα σχολεία ήταν κλειστά λόγω COVID-19 (ΦΕΚ 4264/30-9-2020).
Αναλυτικά, ξεκινάμε στις 2:10 μ.μ. – 2:40 μ.μ. (πρώτη ώρα) , 3:00μ.μ.-3:30 μ.μ. (δεύτερη ώρα) και 3:50μ.μ.- 4:20 μ.μ.( τρίτη ώρα).
Αυτό θα ισχύσει για Την Δευτέρα. Για την Τρίτη θα έχετε νέα ενημέρωση. Για οτιδήποτε χρειαστείτε παρακαλώ στείλτε e-mail στο λογαριασμό του σχολείου.
Με εκτίμηση
Η προϊσταμένη