Σχέδιο σεισμού σχολικών μονάδων Ακαδημίας Ρόδου

Την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε δοκιμαστική άσκηση προσομοίωσης σεισμού στα συστεγαζόμενα σχολεία της Ακαδημίας. Η δοκιμαστική προετοιμάστηκε βάσει του επικαιροποιημένου Σχεδίου Σεισμού για το 2014-2015 και ολοκληρώθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία, παρουσία του κ. Κωνσταντίνου Παναγιωτίδη, αξιωματικού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου. Τη δοκιμαστική σεισμού θα διαδεχθούν και άλλες κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς με διαφορετικά σενάρια και διαφορετικό βαθμό δυσκολίας. Θα πραγματοποιηθούν επίσης σεμινάρια ενδοσχολικής επιμόρφωσης στο προσωπικό των συστεγαζόμενων σχολείων που αφορούν στις Πρώτες Βοήθειες και την Πυρόσβεση.

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,σε περίπτωση ισχυρής σεισμικής δόνησης μετά την οποία θα αποφασιστεί από τους αρμόδιους φορείς η διακοπή της λειτουργίας των σχολικών μονάδων, παρακαλείσθε να παραλάβετε άμεσα τους μαθητές από τον ορισμένο από το Σχέδιο Σεισμού, χώρο καταφυγής, δηλαδή τον αύλειο χώρο του κτιρίου ή σε περίπτωση ακαταλληλότητάς του, το μνημείο του Παππά και του Δασκάλου, έξω από το κτήριο της Ακαδημίας.

Για να ενημερωθείτε περισσότερο, σας παραθέτουμε παρακάτω το Σχέδιο Σεισμού για το σχολικό έτος 2014-2015: ΣΧΕΔΙΟ ΣΕΙΣΜΟΥ 2014-2015

Η Διευθύντρια του Σχολείου

Άννα Αδαμοπούλου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων