8ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Άλλος ένας ιστότοπος Blogs.sch.gr

Αρχεία για Ιούνιος, 2022

Ε Τάξη – Εργαστήρια Δεξιοτήτων

Ιούν 202218

Η Ε τάξη στο πλαίσιο του μαθήματος Εργαστήρια Δραστηριοτήτων ασχολήθηκαν με πολλά θέματα και έφτιαξαν δημιουργίες. Μπράβο παιδιά!!!

από κάτω από: Δημιουργίες μαθητών, Εργαστήρια Δεξιοτήτων 2021-22, Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ε Τάξη – Εργαστήρια Δεξιοτήτων

Συμμετοχή σε δεντροφύτευση

Ιούν 202218

Στις 17-5-2022 η ΣΤ τάξη του σχολείου μας μετέβη στη Νικόπολη για να πάρει μέρος σε δεντροφύτευση που διοργάνωσε ο Δήμος Πρέβεζας. Η δράση αξιοποιήθηκε και στο μάθημα Εργαστήρια Δεξιοτήτων στη θεματική Φροντίζω για το περιβάλλον – Η Ιστορία της πόλης μου. Συγχαρητήρια σε όλους!          

από κάτω από: Δημιουργίες μαθητών, Εργαστήρια Δεξιοτήτων 2021-22, Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Συμμετοχή σε δεντροφύτευση

Με τα ζώα έτσι κι αλλιώς – Α Τάξη

Ιούν 202218

Οι μαθητές της Α τάξης στο πλαίσιο του μαθήματος Εργαστήρια Δεξιοτήτων και στην υποθεματική Φροντίζω το περιβάλλον – Με τα ζώα έτσι κι αλλιώς έκαναν διάφορες δημιουργίες. Πολλά μπράβο!!!

από κάτω από: Δημιουργίες μαθητών, Εργαστήρια Δεξιοτήτων 2021-22, Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Με τα ζώα έτσι κι αλλιώς – Α Τάξη

Μένουμε Πρέβεζα!

Ιούν 202218

Οι μαθητές της ΣΤ τάξης με τη βοήθεια της δασκάλας τους δημιούργησαν το παρακάτω βίντεο στο πλαίσιο του μαθήματος Εργαστήρια Δεξιοτήτων και στη θεματική ενότητα Φροντίζω το περιβάλλον – Η Ιστορία της Πόλης μας. Μπράβο σε όλους!!!

από κάτω από: Δημιουργίες μαθητών, Εργαστήρια Δεξιοτήτων 2021-22, Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μένουμε Πρέβεζα!

Καλό Καλοκαίρι!!!

Ιούν 202216
από κάτω από: Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Καλό Καλοκαίρι!!!


Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων