ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Συλ.ΓΟΝΕΩΝ – Νέο διοικητικό συμβούλιο κλπ.

Αγαπητοί γονείς,

Με αυτήν την επιστολή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μετά την διαδικασία των εκλογών και την συγκρότηση σε σώμα, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας, αποτελείται από τους εξής:

ΙΔΙΟΤΗΤΑ            ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ                       ΤΗΛΕΦΩΝΟ                 ΑΡΜΟΔΙΑ ΤΑΞΗ

Πρόεδρος                 Φωστιέρη Πέλλη                                    6944-$$$$$$

Αντιπρόεδρος            Χριστούλια Ελίνα                                  6976-$$$$$$                    Ε’

Γραμματέας              Πλιώτα-Καλκαβούρα Κατερίνα               6944-$$$$$$                    Α’

Ταμίας                      Πασπάτη Αλεξάνδρα                             6936-$$$$$$                   Γ’

Μέλος                       Αγρανίτη Γιάννα                                     6979-$$$$$$                  Δ’

Μέλος                       Γκαβαρδίνα Κλαίρη                               6950-$$$$$$                  ΣΤ’

Μέλος                       Δημητράκα Αναστασία                          6972-$$$$$$                   Β’

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε και ελπίζουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας και να συνεχίσουμε με επιτυχία το έργο του προηγούμενου Διοικητικού Συμβουλίου. Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε για την συνδρομή που αποτελεί τον κύριο οικονομικό πόρο για τον Σύλλογο, ο οποίος διαχειρίζεται αυτά τα χρήματα σε δραστηριότητες και εκδηλώσεις που αφορούν το σχολείο και τα παιδιά μας και μόνον αυτά.

Αντιλαμβανόμενοι τα προβλήματα, λόγω της οικονομικής κρίσης που πλήττει την κάθε οικογένεια, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς που πλήρωσαν έγκαιρα την συνδρομή τους και να προσκαλέσουμε όσους έχουν καθυστερήσει να συνεισφέρουν, να το φροντίσουν ώστε να μπορέσουμε και εμείς με την σειρά μας να οργανώσουμε καλλίτερα το πρόγραμμά μας, που είναι πρόγραμμα των δικών μας παιδιών.

Η ετήσια συνδρομή ανέρχεται στο ποσό των 20,00 ευρώ στον γονέα ανεξάρτητα από τον αριθμό παιδιών του που φοιτούν στο σχολείο. Αυτομάτως με την καταβολή της συνδρομής θεωρούνται μέλη του Συλλόγου και οι δύο γονείς και έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Γενική Συνέλευση.

Έτσι λοιπόν θα βρίσκονται καθημερινά στην είσοδο του σχολείου κατά τις πρωινές ώρες 08.00-08.30 και κατά τις μεσημεριανές ώρες 13.00-13.30 οι κ.κ. Πασπάτη Αλεξάνρα και Αγρανίτη Γιάννα μέλη του Δ.Σ., που θα λαμβάνουν την συνδρομή σας.

Επίσης για καλλίτερη επικοινωνία ορίστηκε σε κάθε τάξη ως αρμόδιο και ένα μέλος του Δ.Σ., χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι όλα τα μέλη του Δ.Σ. δεν θα είναι δίπλα σας σε οτιδήποτε χρειαστείτε.

Γνωρίζοντας την ευαισθησία όλων σας και με την πεποίθηση ότι ενεργούμε προς το αμοιβαίο όφελος, ευελπιστούμε στην ανταπόκρισή σας, στο ενδιαφέρον σας σε μελλοντικές δραστηριότητες του Συλλόγου μας, απολαμβάνοντας εξίσου τη συνεργασία σας, τη συμμετοχή σας αλλά και την κριτική σας.

Με εκτίμηση, το Δ.Σ.

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις Συλλόγου Γονέων. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *