Το δώρο της Παπλωματούς στο θέατρο Βασιλάκου

Την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου οι μαθητές της Γ΄τάξης θα επισκεφτούν το θέατρο Βασιλάκου για να παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση «Το δώρο της Παπλωματούς».

Ένα εμπνευσμένο μιούζικαλ φτιαγμένο ειδικά για τα παιδιά από το βραβευμένο παραμύθι των Τζέφ Μπραμπώ και Γκέηλ Μάρκεν, σε διασκευή και σκηνοθεσία Μαριάννας Τόλη.

Πρόκειται για την υπέροχη ιστορία της γενναιόδωρης παπλωματούς με τα μαγικά δάχτυλα, που φτιάχνει τα πιο όμορφα παπλώματα τον κόσμου και τα χαρίζει στους φτωχούς. Για τον άπληστο βασιλιά που μέσα στο παλάτι του έχει μαζεμένους όλους τους θησαυρούς του κόσμου και ψάχνει να βρει εκείνονπου θα του χαρίσει έστω ένα χαμόγελο. θα φτιάξει η παπλωματoύ ένα πάπλωμα για τον βασιλιά; Κι ο βασιλιάς θα μάθει τι σημαίνει να προσφέρεις; Μπορεί η παπλωματoύ να διδάξει στον βασιλιά την τέχνη της ευτυχίας; Κι αυτός τελικά τι θα τους κάνει όλους αυτούς τους θησαυρούς πού έχει μαζεμένους;

Τα μαγικά σκηνικά, η υπέροχη μουσική και οι ονειρικές εικόνες με χορό, χιούμορ και ευαισθησία θα αγγίξουν τις καρδιές μικρών και μεγάλων, υμνώντας την ανθρωπιά, την καλοσύνη και τη γενναιοδωρία,δείχνοντάς μας παράλληλα τον τρόπο που η ανιδιοτελής προσφορά μπορεί να οδηγήσει στην ευτυχία.

https://vasilakou.theater/project/%CE%B7-%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%BB%CF%89%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%8D-2016/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση