Δημοσιοποίηση Πράξεων ΕΣΠΑ

Δημοσιοποίηση Πράξεων ΕΣΠΑ


Δεκέμβριος 2018
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Νοέ    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Σαν σήμερα

  1. 16/12/1803: Εξήντα (κατ άλλους 22) Σουλιωτοπούλες χορεύουν το χορό του Ζαλόγγου και πέφτουν στο γκρεμό μαζί με τα παιδιά τους, για να μην παραδοθούν στους Τούρκους.

Σκακιστική άσκηση

Translate

Σελίδες

21-12-2018 Εκκλησιασμός και «Χριστουγεννάτικο Χωριό»

14 Δεκεμβρίου 2018 από

  • Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου θα γίνει ο καθιερωμένος εκκλησιασμός στην Εκκλησία του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου. Οι μαθητές θα προσέλθουν κανονικά στο σχολείο στις 8:10 με την τσάντα τους.  Θα έχουν ήδη συνεννοηθεί για το περιεχόμενό της με τους εκπαιδευτικούς τουςΘα αναχωρήσουν περπατώντας από το σχολείο στις 08:50 και θα επιστρέψουν έως τις 10:00 συνοδευόμενοι από τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς.

  • Την ίδια ημέρα το σχολείο μας θα υποδεχθεί τα Χριστούγεννα, την αγαπημένη γιορτή μικρών και μεγάλων. Οι αίθουσές μας θα πλημμυρίσουν γιορτινές μελωδίες και θα μεταμορφωθούν με ευφάνταστο, δημιουργικό και διασκεδαστικό τρόπο σε ένα υπέροχο «Χριστουγεννάτικο Χωριό».

 

Μέσα από βιωματικά εργαστήρια και δραστηριότητες θα νιώσουμε τη μαγεία των Χριστουγέννων. Επιστρατεύοντας την καλή μας διάθεση, το μεράκι και τη φαντασία μας εκπαιδευτικοί και μαθητές θα ακούσουμε χριστουγεννιάτικα παραμύθια, θα τραγουδήσουμε τα κάλαντα και θα δημιουργήσουμε πρωτότυπες κατασκευές. Θα αναζητήσουμε το σκουφί του  Αϊ-Βασίλη και θα προβάλλουμε χριστουγεννιάτικες ιστορίες.

Το πρόγραμμα στο σχολείο θα συνεχιστεί με ποικίλες ενδοσχολικές εορταστικές εκδηλώσεις, δραστηριότητες, κατασκευές, δώρα, μέσα σε ένα εορταστικό Χριστουγεννιάτικο κλίμα.

Θα σχολάσουμε κανονικά και το ολοήμερο θα λειτουργήσει όπως προβλέπεται.

Την ίδια ημέρα όλα  τα σχολεία θα κλείσουν για τις διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων σας εύχεται χαρούμενες γιορτές και χρόνια πολλά με υγεία και δύναμη ψυχής!

Κατηγορία ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ | 10 Σχόλια »

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Α’ ΤΡΙΜΗΝΟΥ

13 Δεκεμβρίου 2018 από

Οι γονείς-κηδεμόνες θα ενημερωθείτε για την πρόοδο των μαθητών, από τις 13:15 έως τις 14:00αμέσως μετά τη λήξη των μαθημάτων και την ασφαλή αναχώρηση των μαθητών, σε δυο συνεχόμενες ημέρες λόγω υπηρεσίας των εκπαιδευτικών στο ολοήμερο και παρουσίας στο σχολείο σχεδόν όλων των εκπαιδευτικών ειδικοτήτων.

  • ΤηνΠέμπτη 13-12-2018 θα ενημερωθείτε για την πρόοδο των μαθητών της Α΄ και Β΄ τάξης.
  • ΤηνΠαρασκευή 14-12-2018  θα ενημερωθείτε για την πρόοδο και θα δοθεί η βαθμολογία  των μαθητών της  Γ΄  Δ΄  Ε΄ και Στ΄ τάξεων.

Παρόντες για ενημέρωση και επίδοση βαθμολογίας όπως γνωρίζετε θα είναι οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί τμημάτων  και οι εκπαιδευτικοί της Αγγλικής και της Γαλλικής και Γερμανικής Γλώσσας, των Εικαστικών Τεχνών, (της ΘεατρικήςΑγωγής)της Μουσικής Παιδείας, της Πληροφορικής  και της Φυσικής Αγωγής. Κάποιοι εκπαιδευτικοί ειδικοτήτων ενδέχεται να έχουν υπηρεσία σε άλλη σχολική μονάδα.

Αίθουσα ενημέρωσης εκπαιδευτικών ειδικοτήτων 14

Έννοια και σκοπός αξιολόγησης

Αξιολόγηση του μαθητή είναι η συνεχής παιδαγωγική διαδικασία με την οποία παρακολουθείται η πορεία της μάθησης, προσδιορίζονται τα τελικά αποτελέσματα και εκτιμώνται συγχρόνως και άλλα χαρακτηριστικά τα οποία σχετίζονται με το έργο του σχολείου. Πρώτος στόχος της είναι η συνεχής βελτίωση της διδασκαλίας αλλά και η συνεχής ενημέρωση εκπαιδευτικών και μαθητών για τα αποτελέσματα των προσπαθειών τους, ώστε να επιτυγχάνονται τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Σε καμιά περίπτωση δεν έχει χαρακτήρα ανταγωνιστικό για το μαθητή του Δημοτικού Σχολείου και δεν αναφέρεται μόνο στην επίδοση στα μαθήματα του Ωρολογίου Προγράμματος, αλλά και σε άλλα χαρακτηριστικά του, όπως είναι η προσπάθεια που καταβάλλει, το ενδιαφέρον του, οι πρωτοβουλίες που αναπτύσσει, η δημιουργικότητά του, η συνεργασία με τους συμμαθητές του και ο σεβασμός του κανονισμού λειτουργίας του σχολείου.

Κατηγορία ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ | 10 Σχόλια »

Μια «Χριστουγεννιάτικη Ιστορία» για τους μαθητές της Δ΄, Ε’ και ΣΤ΄

10 Δεκεμβρίου 2018 από

ΤηνΤετάρτη, 12-12-2018, οι μαθητές της Δ΄, Ε’ και ΣΤ΄ τάξης θα παρακολουθήσουν στο θέατρο Διάνα (Ιπποκράτους 7) το δραματοποιημένο κλασικό έργο του Κάρολου Ντίκενς «Χριστουγεννιάτικη Ιστορία».

Η διαχρονική και απόλυτα Χριστουγεννιάτικη ιστορία ζωντανεύει στη σκηνή, σε σκηνοθεσία της Κωνσταντίνας Νικολαΐδη. Η ίδια υπογράφει και τη θεατρική διασκευή του έργου, η οποία παραμένει πιστή στο πρωτότυπο κείμενο και λόγο του Ντίκενς.

Στον απαιτητικό ρόλο του τσιγγούνη Εμπενίζερ Σκρουτζ, ο εξαιρετικός ηθοποιός Θανάσης Κουρλουμπάς. Μαζί του ένας 15μελής θίασος, ενώ σε ρόλο έκπληξη εμφανίζεται ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέρος των εσόδων διατίθεται στην «Κιβωτό του Κόσμου».

Από την πρώτη έκδοση του 1843

«Ο ρεαλιστικός τρόπος με τον οποίο περιέγραψε ο Dickens τις γιορτές, ως μια περίοδο, δηλαδή, όπου όλοι είναι ευγενικοί, καλοί και φιλάνθρωποι και σκέφτονται τον διπλανό τους σαν τον εαυτό τους, ήταν αυτό που ζέστανε περισσότερο τις καρδιές των συμπατριωτών του και αποθέωσε το κείμενό του.

Αξίζει, λοιπόν, να ξαναθυμηθούμε, αλλά και να γνωρίσουμε στα παιδιά μας τον Ντίκενς, όχι μόνο ως σπουδάιο συγγραφέα που μας κληροδότησε έναν αθάνατο λογοτεχνικό χαρακτήρα αλλά και ως τον “εφευρέτη” των σύγχρονων Χριστουγέννων. Ως τον άνθρωπο που χάρη στην πένα του επανακαθόρισε (τουλάχιστον σε κάποιο βαθμό) το περιεχόμενό τους και βέβαια το νόημά τους» www.talcmag.gr/vivlio

Κατηγορία ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ | 10 Σχόλια »

Επίσκεψη στο Μουσείο σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης

10 Δεκεμβρίου 2018 από

Την Τετάρτη 12/12 /2018 οι μαθητές των Α΄ και Β΄ τάξεων θα επισκεφθούν το  Μουσείο σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης (Τριπόδων, Πλάκα) για να παρακολουθήσουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Επιχείρηση Χριστούγεννα».

Σ’ έναν ζωντανό και ελκυστικό χώρο με βιωματικό και παιγνιώδη τρόπο, όπως το θεατρικό παιχνίδι και η υπόδηση ρόλων, τα παιδιά με την καθοδήγηση  έμπειρων μουσειοπαιδαγωγών θα γνωρίσουν τα έθιμα και τις παραδόσεις του δωδεκαημέρου, θα αφηγηθούν παραμύθια, θα κάνουν κατασκευές, θα δημιουργήσουν και θα νιώσουν τη μαγεία των γιορτών.

Παράλληλα μέσω του προγράμματος οι μαθητές θα εξοικειωθούν με την έννοια του Μουσειακού χώρου, θα ασκήσουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους και θα ενισχύσουν τις κοινωνικές δεξιότητές τους μέσα από την ομαδική συμμετοχή και συνεργασία.

Κατηγορία ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ | 10 Σχόλια »

Επιτυχές Χριστουγεννιάτικο παζάρι προσφοράς και αγάπης!

9 Δεκεμβρίου 2018 από

Το Χριστουγεννιάτικο παζάρι που διοργάνωσε ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων με την συμμετοχή του Συλλόγου διδασκόντων και των μαθητών του σχολείου μας, πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία και εξελίχθηκε σε μια ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη γιορτή. Ταυτόχρονα διεξήχθησαν οι εκλογές του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους.

Οι καιρικές συνθήκες βοήθησαν ώστε πλήθος κόσμου να έρθει και να αγοράσει τις κατασκευές των μαθητών, των εκπαιδευτικών και των γονέων του σχολείου μας και να αισθανθεί μαζί μας τη χαρά της προσφοράς στους συνανθρώπους μας.

Όλο το προηγούμενο διάστημα οι γονείς κατασκεύαζαν στο σπίτι τους πανέμορφα έργα για το παζάρι. Οι εκπαιδευτικοί εργάστηκαν  με τους μαθητές περίπου για ένα μήνα στο σχολείο αλλά και στο σπίτι τους για να τελειοποιήσουν τις κατασκευές τους. Συγχαρητήρια για την άψογη συνεργασία σας και τα άριστα αποτελέσματα!

Με ικανοποίηση είδαμε σχεδόν όλες τις κατασκευές να πουλιούνται έως το τέλος του παζαριού, τις οποίες  αγόρασαν οι γονείς, οι εκπαιδευτικοί και οι φίλοι του σχολείου μας.  Πολλά συγχαρητήρια σε όλους! Οι υπόλοιπες κατασκευές θα διατεθούν με την επίδοση βαθμολογίας την Πέμπτη και Παρασκευή 13 και 14-12-2018 αντίστοιχα.

Η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση περιελάμβανε face painting, προβολή ταινίας, μουσική με dj, προσφορά σοκολάτων από τον Αι Βασίλη, πολλά εδέσματα γονέων και καταστημάτων και φυσικά τους υπέροχους λουκουμάδες που μαγείρεψε και προσέφερε η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων.

Τη δαπάνη κάλυψε το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων προκειμένου να διατεθούν τα έσοδα κυρίως σε φιλανθρωπικές δράσεις και σε ανάγκες του σχολείου, για τις οποίες θα ενημερωθείτε πολύ σύντομα.


Οι μαθητές, οι εκπαιδευτικοί, οι γονείς και ο διευθυντής του σχολείου αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν πολύ όλους τους γονείς και φίλους του σχολείου που αγόρασαν τις δημιουργίες του παζαριού και μας δίνουν έτσι τη δυνατότητα να συνεχίσουμε να προσφέρουμε όπου υπάρχει ανάγκη.  

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε την πρόεδρο του παρελθόντος Συλλόγου γονέων κα Άννα Κουνέλη και τα μέλη του, που στέκονται πάντα δίπλα μας και μας παρακινούν σε ανάλογες δράσεις. Επιπρόσθετα να ευχαριστήσουμε και τις επιχειρήσεις της περιοχής μας, που μας στηρίζουν συνήθως τα Χριστούγεννα και το Πάσχα στις ενδοσχολικές μας δράσεις.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και πάλι όλους τους γονείς των μαθητών μας, καθώς και τους φίλους του σχολείου μας, που μας έδωσαν τη δυνατότητα να συνεχίσουμε να στηρίζουμε τους συνανθρώπους μας με σοβαρά προβλήματα. Τα έσοδα από το παζάρι μας θα βοηθήσουν ώστε η ευχή «Καλές Γιορτές» να πραγματοποιηθεί σε κάποιες οικογένειες που αντιμετωπίζουν μεγάλα προβλήματα και παράλληλα να ευαισθητοποιηθούν οι μαθητές μας στις αξίες της προσφοράς και της αλληλεγγύης.

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ! ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 

Κατηγορία ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ | 10 Σχόλια »

Μαθητικές δημιουργίες για το Χριστουγεννιάτικο παζάρι…

6 Δεκεμβρίου 2018 από

Οι  μαθητές του σχολείου μας θα συμμετάσχουν στο χριστουγεννιάτικο παζάρι που θα διοργανώσει ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων την Κυριακή 9/12/2018. Για το σκοπό αυτό ετοίμασαν με τους εκπαιδευτικούς χριστουγεννιάτικες κατασκευές, οι οποίες θα προωθηθούν από τον σύλλογο γονέων.

Σύμφωνα με ομόφωνη απόφαση του συλλόγου διδασκόντων η συμμετοχή στο παζάρι θα έχει φιλανθρωπικό σκοπό, καθώς τα έσοδα από τις δημιουργίες των μαθητών θα διατεθούν για την ενίσχυση οργανώσεων και σωματείων που έχουν ανάγκη. Παράλληλα με τη συγκεκριμένη δράση επιδιώκεται η ευαισθητοποίηση των μαθητών στις αξίες της προσφοράς και της αλληλεγγύης.

Και στόλισαν …

 

Κατηγορία ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ | 10 Σχόλια »

Χριστουγεννιάτικο παζάρι

4 Δεκεμβρίου 2018 από

Κατηγορία ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ | 10 Σχόλια »

« Το Βαλς με τα παραμύθια» θέατρο για τους μαθητές της Γ’ τάξης

3 Δεκεμβρίου 2018 από

Την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου οι μαθητές της Γ τάξης θα παρακολουθήσουν, στο θέατρο Κιβωτό, Πειραιώς 115 , την θεατρική παράσταση « Το Βαλς με τα παραμύθια». Πρόκειται για μια μουσική παράσταση, σε σκηνοθεσία της Κάρμεν Ρουγγέρη, με σκοπό να γνωρίσουν τα παιδιά τον ‘ πατέρα’ του βαλς, Γιόχαν Στράους και τη μουσική του.

Τα παραμύθια που θα απολαύσουν τα παιδιά είναι: Ο βασιλιάς Κοκκινοτρίχης, η βασιλοπούλα και ο βάτραχος, ο σπόρος του αυτοκράτορα, οι μουσικοί της Βρέμης, ο Πίνκ και η Πόνκ και η χρυσή χήνα. Τα παραμύθια συνοδεύονται από τις μελωδίες και τα τραγούδια του Γιόχαν Στράους και έχουν σκοπό να αναδείξουν τις αξίες της ζωής όπως είναι η αγάπη, η εντιμότητα, η συνέπεια, η συνεργασία, η υπευθυνότητα και η καλοσύνη!!

Κατηγορία ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ | 10 Σχόλια »

3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

2 Δεκεμβρίου 2018 από

Στο σχολείο μας οι εκπαιδευτικοί διοργανώνουν δράσεις ευαισθητοποίησης των μαθητών που στοχεύουν στη διαμόρφωση στάσεων σεβασμού της διαφορετικότητας, στην άρση των προκαταλήψεων και όλων των εμποδίων που επηρεάζουν την ένταξη και την ισότιμη συμμετοχή και παρουσία των ατόμων με αναπηρία στην εκπαίδευση, στη ψυχαγωγία, στην κοινωνική και επαγγελματική ζωή, καθώς και στην αλλαγή της νοοτροπίας που οδηγεί σε διακρίσεις. 
«Μπορώ να προσφέρω ό,τι κι εσύ, φτάνει να μου δώσεις τα εφόδια και την ευκαιρία… «

 

Με την ευκαιρία της ημέρας αυτής οι μαθητές μας θα ενημερωθούν, θα συζητησουν και θα παρακολουθήσουν τμηματικά διαδραστικές παρουσιάσεις από τους εκπαιδευτικους και από τον Διευθυντή του σχολείου.
  
  Ο όρος αναπηρία αναφέρεται στον περιορισμό λόγου, έργου ή άμεσης αντίληψηςΤα άτομα με αναπηρία, αντιμετωπίζουν εμπόδια στην καθημερινή ζωή, εφόσον η κοινωνία πολλές φορές δε λαμβάνει υπόψη τα χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης ομάδας πληθυσμού, τις δυνατότητες και τις ειδικές τους ανάγκες.
Αναπηρία, πλέον θεωρείται το αποτέλεσμα της σχέσης των ικανοτήτων ενός ατόμου και των απαιτήσεων του περιβάλλοντος. Τα άτομα αυτά βιώνουν συχνά το φαινόμενο του «Κοινωνικού Αποκλεισμού»

  

Με βάση πρόσφατη έρευνα που πραγματοποιήθηκε μόνο το 15% των παιδιών με αναπηρία στην Ελλάδα, πηγαίνει σχολείο! Μόνο το 15%! Το υπόλοιπο 85%, δηλαδή 170.000 περίπου παιδιά παραμένουν αόρατοι από τις εκπαιδευτικές κοινότητες, περιορίζοντας τις πιθανότητες τους να γίνουν ορατοί στο μέλλον στην κοινωνία μας.
   Πίσω από το νούμερο των 170.000 παιδιών, δεν βρίσκονται μόνο παιδιά με αναπηρίες που δεν θα τους δοθεί ένα ίσο ξεκίνημα στην ζωή. Βρίσκονται παιδιά με δυνατότητες που θα γίνουν αόρατοι πολίτες, αποκλεισμένοι από τους θεσμούς και τις δομές μιας κοινωνίας που αποδέχεται παθητικά τις διακρίσεις και τα στερεότυπα γύρω από την αναπηρία.

Οι άνθρωποι με αναπηρία δεν είναι αόρατοι.

 

 

Όλα τα παιδιά ΠΡΕΠΕΙ να απολαμβάνουν τα κοινωνικά και πολιτιστικά αγαθά που του αντιστοιχούν και να υποστηρίζονται στη σχολική πρόοδο και την ψυχική τους υγεία χωρίς εμπόδια και περιττούς διαχωρισμούς.

3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ 

Το 1992, η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, ανακήρυξε την 3η Δεκεμβρίου ως Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία. Κάθε χρόνο η μέρα αυτή δίνει ακόμα μια ευκαιρία στην κοινωνία να εστιάσει την προσοχή της στα δικαιώματα και τις δυνατότητες των ατόμων με αναπηρία, βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα ζωής τους και υλοποιώντας μεταρρυθμίσεις που θα αναπτύξουν νέες προοπτικές για την κοινωνική τους ενσωμάτωση.

Ο όρος αναπηρία αναφέρεται στον περιορισμό λόγου, έργου ή άμεσης αντίληψης. Είναι αποτέλεσμα οργανικών ή περιβαλλοντολογικών αιτιών, που δημιουργούν ένα σύνολο εμποδίων σε σημαντικές πτυχές της ζωής, όπως η αυτοεξυπηρέτηση, η απασχόληση, η εκπαίδευση, η ψυχαγωγία και η γενικότερη κοινωνική συμμετοχή.

Σύμφωνα με το Τμήμα Κοινωνικής Ενσωμάτωσης Ατόμων με Αναπηρίες, ένας στους έξι πολίτες στην Ευρωπαϊκή Ένωση αντιμετωπίζει κάποιο είδος αναπηρίας. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας αναφέρει ότι περισσότερο από ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι είναι άτομα με αναπηρία ενώ περίπου 190.000.000 αντιμετωπίζουν σημαντικές δυσκολίες στην καθημερινή τους ζωή.

Όπως προαναφέρθηκε, τα άτομα με αναπηρία, αντιμετωπίζουν εμπόδια στην καθημερινή ζωή, εφόσον η κοινωνία πολλές φορές δε λαμβάνει υπόψη τα χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης ομάδας πληθυσμού, τις δυνατότητες και τις ειδικές τους ανάγκες. Αναπηρία πλέον θεωρείται το αποτέλεσμα της σχέσης των ικανοτήτων ενός ατόμου και των απαιτήσεων του περιβάλλοντος. Τα άτομα αυτά βιώνουν συχνά το φαινόμενο του «Κοινωνικού Αποκλεισμού». Αισθάνονται την περιθωριοποίηση και στέρηση της συμμετοχής στα κοινωνικά, δημόσια αγαθά και υπηρεσίες, που πρέπει να είναι κοινά σε όλους τους πολίτες ενός κράτους.

Τα άτομα με αναπηρία δε ζητάνε να γίνει η ζωή τους ευκολότερη. Ζητάνε να γίνει η ζωή τους ΙΣΗ με τη δική μας. Στόχος πρέπει να είναι όχι η τυπική, αλλά η πραγματική ισότητα, η οποία σημαίνει ίσες ευκαιρίες στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή. Αυτό που πρέπει να επιδιώκεται είναι ο σεβασμός της ατομικής και ομαδικής ιδιαιτερότητας.

Πηγές: Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, Τμήμα Κοινωνικής Ενσωμάτωσης Ατόμων με Αναπηρίες, United Nation, Human Rights and Disabled Persons.

Κατηγορία ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ | 10 Σχόλια »

Την Πέμπτη φτιάχνουμε ζυμαρικά!

28 Νοεμβρίου 2018 από

Την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου η εκπαιδευτικός και οι  μαθητές του τμήματος Α1, με τη συνεργασία του γονέα κ. Τζανέτου Χρήστου και τη βοήθεια της συζύγου του, κας Μαματοπούλου Αικατερίνης, θα παρασκευάσουν στην τάξη τους ζυμαρικά. Η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στα πλαίσια υλοποίησης βιωματικών δράσεων και προγράμματος διατροφής που εφαρμόζεται στην Ευέλικτη ζώνη.

Οι μαθητές αφού προμηθεύτηκαν τα απαραίτητα υλικά, θα φτιάξουν τα ζυμαρικά τους τα οποία θα παραλάβουν σε ειδική συσκευασία όπου θα αναγράφονται τα υλικά που χρησιμοποίησαν.

Κατηγορία ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ | 10 Σχόλια »

« Παλιότερα άρθρα