Σύνδεσμοι

Δημοσιοποίηση Πράξεων ΕΣΠΑ

Δημοσιοποίηση Πράξεων ΕΣΠΑ
Νοέμβριος 2019
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Οκτ    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Σκακιστική άσκηση

Translate

Σελίδες

Όλες οι τάξεις διαθέτουν πλέον διαδραστική τεχνολογία!

10 Οκτωβρίου 2019 από

Ολοκληρώθηκε η παραλαβή και εγκατάσταση ολοκαίνουργιου εκπαιδευτικού υλικοτεχνικού και εποπτικού υλικού, προσφορά από την Αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία πολιτισμού και κοινωνικής πρόνοιας «Αιγέας», με πρόεδρο τον Αθανάσιο Μαρτίνο.

Το ολοκαίνουργιο υλικό έχει ήδη εγκατασταθεί σε τρεις αίθουσες  αφού πρώτα  έγιναν όλες οι ηλεκτρολογικές και  χωροταξικές παρεμβάσεις καθώς και η επιμόρφωση του εκπαιδευτικού προσωπικού μας από έμπειρους τεχνικούς και περιλαμβάνει:

Τρεις διαδραστικούς προβολείς, τρεις πίνακες αφής και τρεις ηλεκτρονικούς υπολογιστές, οι οποίοι μπορούν να βοηθήσουν τους εκπαιδευτικούς να προετοιμάσουν το μάθημα τους, να το αποθηκεύσουν και να το τροποποιήσουν κατάλληλα όταν χρειαστεί. Αιχμαλωτίζουν με αυτό τον τρόπο τη φαντασία των μαθητών ζωντανεύοντας τα μαθήματα με φωτεινές, διαδραστικές παρουσιάσεις. Οι μαθητές ενθουσιάζονται με τις δυνατότητες που προσφέρει ένας πίνακας με αποτέλεσμα να ενεργοποιείται το ενδιαφέρον τους για το μάθημα.  Ο διαδραστικός προβολέας είναι ένα σύγχρονο εκπαιδευτικό μέσο που μπορεί να συμβάλλει στην επίτευξη βέλτιστων μαθησιακών αποτελεσμάτων.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά για άλλη μια φορά τον κ.Μαρτίνο Αθανάσιο, Πρόεδρο της «ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ» για την κοινωνική του ευαισθησία προς το σχολείο μας, ύστερα από ακόμα μια πρόταση της διεύθυνσης του σχολείου, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην βελτίωση της παιδαγωγικής διαδικασίας και στην υποστήριξη του εκπαιδευτικού έργου, ώστε οι μαθητές μας να εκπαιδεύονται και να δραστηριοποιούνται σε ένα σύγχρονα εξοπλισμένο περιβάλλον.

Ευχαριστούμε επίσης τους συνεργάτες του κου Μαρτίνου, για την άριστη διεκπεραίωση του αιτήματός μας.

 

Στηριζόμαστε σε όλους εσάς, τους φίλους του σχολείου μας, που επενδύετε ανιδιοτελώς στην παιδεία των μαθητών μας!

Και συνεχίζουμε…με πολλή αγάπη και διάθεση για αυτό που κάνουμε!

Κατηγορία ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ | 11 Σχόλια »Αφήστε μια απάντηση