30 Ιανουαρίου 2025
Σήμερα, Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2025 οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου μας αφιέρωσαν διδακτικές ώρες στη γιορτή των Τριών Ιεραρχών. Συζήτησαν για το έργο και τη συνεισφορά των τριών Αγίων στην Εκπαίδευση και επιδόθηκαν σε καλλιτεχνικές δημιουργίες. Χρόνια πολλά! Και του χρόνου με υγεία και πρόοδο σε όλα τα παιδιά μας!

30 Ιανουαρίου 2025
Οι μαθητές-τριες της Γ’ τάξης συνεργάστηκαν στο μάθημα της Θεατρικής αγωγής και της Γλωσσικής έκφρασης και δημιούργησαν ένα βίντεο αφιέρωμα στο ελληνικό Θέατρο Σκιών. Έφτιαξαν τις πιο γνωστές και αγαπημένες τους φιγούρες, έπαιξαν αυτοσχέδιες παραστάσεις και τέλος “χάρισαν τη φωνή τους” στις φιγούρες τους. Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε την εργασία μας, για να θυμηθείτε οι μεγαλύτεροι και να μάθετε οι μικρότεροι!
21 Ιανουαρίου 2025
Σήμερα οι μαθητές της Γ τάξης του σχολείου μας παρακολούθησαν ένα πρόγραμμα σαπωνοποιίας. Άκουσαν την ιστορία του σαπουνιού, δούλεψαν σε ομάδες και έμαθαν τη συνταγή του σαπουνιού βήμα βήμα. Στο τέλος, έκοψαν μικρά σαπουνάκια από ελαιόλαδο, τα τύλιξαν σε συσκευασία και τα κράτησαν για αναμνηστικό. Ήταν μια πολύ ευχάριστη εμπειρία!

16 Ιανουαρίου 2025

Σήμερα εκπρόσωπος της “Φλόγας” Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλαστική Ασθένεια, παρέλαβε τα επιτραπέζια παιχνίδια και τα τρόφιμα που συλλέχθηκαν από τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου μας πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων. Ο υπεύθυνος μας μετέφερε τις θερμές ευχαριστίες του Συλλόγου για τη φιλανθρωπική κίνηση των παιδιών!
Η Δ/νση του σχολείου