Έναρξη σχολικής χρονιάς – Πρώτη συνάντηση και Αγιασμός

Αγαπητοί γονείς του Νηπιαγωγείου μας,

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, θα θέλαμε να σας καλωσορίσουμε στο πρώτο και σημαντικότερο σχολείο του παιδιού σας.

Μετά τις 11 το πρωί θα γίνει ο αγιασμός στα σχολεία - MamaMia.gr

Για το ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ

Ο Αγιασμός των μαθητών για την έναρξη της σχολικής χρονιάς, θα γίνει
την Τετάρτη 11/09/2024, στις 08:30 το πρωί, στην αυλή του Δημοτικού σχολείου.
Στη συνέχεια, θα καλωσορίσουμε τα παιδιά στην τάξη τους και κατόπιν θα αποχωρήσουν.

Επίσης, την Τρίτη 10/09/2024, στις 6 το απόγευμα, περιμένουμε τους γονείς και κηδεμόνες στην πρώτη συνάντηση γνωριμίας και ενημέρωσης για τη λειτουργία του Νηπιαγωγείου. Θα μας δοθεί η ευκαιρία να γνωριστούμε, να σας ενημερώσουμε για τους κανόνες λειτουργίας του Νηπιαγωγείου, για όλα τα θέματα που θα συμβάλλουν στην ομαλή προσαρμογή των παιδιών και θα ρωτήσετε οτιδήποτε σας απασχολεί. Η συνάντηση αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς θα θέσουμε τις βάσεις της καλής και γόνιμης συνεργασίας για μία χαρούμενη χρονιά!

Για το ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ

Ο Αγιασμός των μαθητών για την έναρξη της σχολικής χρονιάς, θα γίνει

την Τετάρτη 11/09/2024, στις 10:00 το πρωί, στην αυλή του Νηπιαγωγείου.

Με την ολοκλήρωση του Αγιασμού σας παρακαλούμε πολύ και όσοι έχετε τη δυνατότητα να αποχωρήσετε με τα παιδιά καθώς στις 11.00 η ώρα περίπου θα ακολουθήσει η 1η συνάντηση με τους εκπαιδευτικούς του Νηπιαγωγείου όπου θα μας δοθεί η ευκαιρία να γνωριστούμε, να σας ενημερώσουμε για τους κανόνες λειτουργίας του Νηπιαγωγείου, για όλα τα θέματα που θα συμβάλλουν στην ομαλή προσαρμογή των παιδιών και θα ρωτήσετε οτιδήποτε σας απασχολεί. Η συνάντηση αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς θα θέσουμε τις βάσεις της καλής και γόνιμης συνεργασίας για μία χαρούμενη χρονιά!

Καλή σχολική χρονιά!