Το δέντρο των ευχών !!

Γεια σας, παιδιά και χρόνια πολλά !! Διαβάστε στο χριστουγεννιάτικο δέντρο τις ευχές , που ανταλλάξαμε στην τελευταία μας επικοινωνία!! Εύχομαι να πραγματοποιηθούν όλες και ακόμη περισσότερες!!! Να είστε καλά και να χαμογελάτε…

Ακόμη, σας θυμίζω τα αγαπημένα σας παραμύθια του Ευγ. Τριβιζά ,που μπορείτε να τα δείτε τώρα στις διακοπές, στα παρακάτω βιντεάκια..

Τη “Φρικαντέλα, τη μάγισσα που μισούσε τα κάλαντα ”

“Το ποντικάκι που ήθελε να αγγίξει ένα αστεράκι”

ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

ΠΑΙΞΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ:

(περισσότερα…)

Ενημερώσεις για τους γονείς του Νηπιαγωγείου μας.

«Υλοποίηση δράσης :“Τα σχολεία στέλνουν μήνυμα αγάπης”»

   Η δράση αφορά στην παρότρυνση των μαθητών/τριών των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Γενικής και  Ειδικής Εκπαίδευσης να φιλοτεχνήσουν εορταστικές ευχετήριες κάρτες/ζωγραφιές, οι οποίες θα αποσταλούν σε όποιο από τα δημόσια νοσοκομεία που φαίνονται στο Παράρτημα επιθυμεί κάθε μαθητής/μαθήτρια. Επιπλέον στοχεύει στην περαιτέρω καλλιέργεια και ανάπτυξη της ενσυναίσθησης των μαθητών/τριών, των ψηφιακών τους δεξιοτήτων και των εννοιών της προσφοράς και του εθελοντισμού. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

DRASH AGAPHS_signed (1)

“Έχεις φωνή , είμαστε δίπλα σου!”

Ακόμη ας δούμε τις παρακάτω αφίσες που αφορούν σε οδηγίες σχετικές

με την προστασία στο διαδίκτυο ΣΥΝ 1_Οδηγιες για προστασια στο διαδικτυο (1)

ενάντια της κακοποίησης      ΣΥΝ 2 Σεξ_κακοποίηση (1)     ΣΥΝ 3 Sexual Abuse girl

και για την ενδοοικογενειακή βία ΣΥΝ 4 για ενδοοικογενειακή βία

Xριστουγεννιάτικη Διαδικτυακή Γιορτή Αγάπης

 

Τέλος, ενημερωθείτε από το παρακάτω Δελτίο τύπου για την πρώτη Χριστουγεννιάτικη Διαδικτυακή «Γιορτή Αγάπης» που διοργανώνεται από την ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας  :

Δελτίο Τύπου – Χριστουγεννιάτικη Διαδικτυακή Γιορτή Αγάπης (1)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Μύρισε Χριστούγεννα….

Γεια σας παιδιά, λίγες μέρες μας απομένουν για την αγαπημένη μας γιορτή!! Περιμένω να μου βρείτε τα έθιμα των γιορτών.. για το κυνήγι του θησαυρού που συνεχίζεται!!

Δείτε κι ένα βιντεάκι με τη γέννηση του Χριστού για να την ξαναθυμηθούμε!!

Είμαστε πάλι όλοι νικητές!! Καινούρια αποστολή μας να βρούμε συνταγές από χριστουγεννιάτικα γλυκά και φαγητά, που μας αρέσουν!!

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ PADLET (παρακάτω πίνακας)

Κάνουμε διπλό κλικ στο συν (+) που υπάρχει κάτω δεξιά και γράφουμε στο πινακάκι που εμφανίζεται. Αν θέλουμε να ανεβάσουμε κάποια ζωγραφιά ή φωτογραφία, πατάμε στο βελάκι, που υπάρχει στην εικόνα που δουλεύουμε και στη συνέχεια πατάμε επιλογή αρχείου. Αν θέλουμε να διορθώσουμε κάτι, κάνουμε διπλό κλικ στην συγκεκριμένη εικόνα και γράφουμε ή σβήνουμε. Δεν είναι δύσκολο , δοκιμάστε το!!!

Μετάβαση στο padlet.com

Τα λέμε στις 14.10…..