Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά

Σεπ 202111

Αγιασμός για τη σχολική χρονιά 2021-22

Αγαπητοί γονείς,

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Αγιασμός των νηπίων για το σχολικό έτος 2021-22 θα γίνει την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου στις 09.00 μετά το πέρας του Αγιασμού του 12ου Δημοτικού σχολείου . Δεδομένων των ιδιαίτερων συνθηκών η είσοδος στο χώρο όπου θα τελεσθεί ο Αγιασμός θα επιτρέπεται αυστηρά μόνο σε έναν συνοδό γονέα και το παιδί και μόνο με τη χρήση μάσκας από όλους.

Οι μαθητές θα προσερχονται στο νηπιαγωγείο ,

είτε με βεβαίωση παρελθούσας νόσησης (τελευταίου εξαμήνου) ή δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού (σελφ) τεστ, το οποίο θα πραγματοποιείται δύο φορές την εβδομάδα (Τρίτη και Παρασκευή), έως και 24 ώρες πριν από την προσέλευση στο σχολείο. Ειδικότερα, την πρώτη εβδομάδα του διδακτικού έτους, το τεστ πρέπει να πραγματοποιηθεί έως και 24 ώρες πριν από την προσέλευση στο σχολείο τη Δευτέρα 13/9.

Μετά το πέρας του Αγιασμού γονείς και μαθητές θα αποχωρήσουν αφού δοθούν οδηγίες στους γονείς σχετικά με τη λειτουργία του νηπιαγωγείου.

Ευχόμαστε σε όλους μια ευχάριστη, ασφαλή και δημιουργική χρονιά!

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Καλώς ήρθατε!

Σας καλωσορίζουμε στο ιστολόγιο του 7ου Νηπιαγωγείου Αγίου Δημητρίου. Στο ιστολόγιο αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα των τμημάτων του σχολείου μας, να διαβάσετε ανακοινώσεις, καθώς επίσης και χρήσιμα άρθρα για παιδιά και γονείς. Σας ευχόμαστε καλή περιήγηση.

Σαν σήμερα

1/5/1946: Η Διάσκεψη των Παρισίων αποφασίζει την απόδοση των Δωδεκανήσων στην Ελλάδα.

1/5/: Την πρώτη Μαΐου γιορτάζεται η μέρα των εργατών
Τον Μάιο του 1886 τα εργατικά συνδικάτα στο Σικάγο ξεσηκώθηκαν διεκδικώντας ωράριο εργασίας στις 8 ώρες και καλύτερες συνθήκες εργασίας. Εορτάζεται επίσης και ως μέρα των λουλουδιών και της Άνοιξης. Η μέρα έχει θεσπιστεί ως εργατική απεργία και όλες οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις παραμένουν κλειστές.
   - Σχετικές αναρτήσεις



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων