7ο ΓΕΛ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

Όχι άλλο ένα blog… ένα ΑΛΛΟ blog.

Αρχεία για Σεπτέμβριος, 2018


ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ

Σύμφωνα με το μεσημβρινό και απογευματινό πρόγραμμα επισκέψεων στο ΚΕ.ΣΥ.Π. Λευκού Πύργου (Εθνικής Αμύνης 8), ο υπέυθυνος Σ.Ε.Π. κ. Τσαπουρνάς, δέχεται γονείς-κηδεμόνες για ατομική συνεδρία Συμβουλευτικής στήριξης μαθητή/τριας, Δευτέρα και Πέμπτη (13.00μ.μ. – 19.00μ.μ.), αφού προηγηθεί απαραίτητα διαδικτυακή επικοινωνία στο e-mail του ΚΕ.ΣΥ.Π. Λευκού Πύργου: mail@kesyp-a.thess.sch.gr. Επικουρικά προτείνεται τηλεφωνική επικοινωνία με τον ίδιο στο τηλ. του ΚΕ.ΣΥ.Π.: 2310230613, όπου θα πρέπει να αναφέρονται στοιχεία όπως το ονοματεπώνυμο του μαθητή, το Σχολείο του, το αίτημα της συνεδρίας, καθώς και τηλέφωνο επικοινωνίας του γονέα-κηδεμόνα.

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2018-2019

Ο Αγιασμός του 7ου ΓΕ.Λ. Καλαμαριάς θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018 στις 10.00 π.μ.

Οι μαθητές να προσέλθουν στις 09.45 π.μ. με τις τσάντες τους προκειμένου να παραλάβουν τα σχολικά βιβλία.

Ευχόμαστε σε όλους καλή σχολική χρονιά!


Top
 
Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων