Άλλη μια χρονιά τελείωσε!

Και η φετινή σχολική χρονιά τελείωσε! Ήδη από την Πέμπτη, 13 Ιουνίου το πρωί, να παιδιά ασχολήθηκαν με παιχνίδια και αθλοπαιδιές με συνοδεία των δασκάλων τους και υπό την εποπτεία της γυμνάστριας και του γυμναστή μας. Στη συνέχεια μοιράστηκαν στους/στις μικρούς/ές μαθητές/τριες αναμνηστικά και λιχουδιές από τα μέλη του Συλλόγου Γονέων.
Την επόμενη μέρα, στις 18:00 ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις για την τελετή λήξης.
Οι μαθητές όλου του σχολείου παρουσίασαν τα χορευτικά που είχαν ετοιμάσει με τους γυμναστές τους κα Βάνα και κο Παναγιώτη και ξεκίνησαν την εκδήλωση με τον πιο όμορφο τρόπο!
Οι μαθητές της Α τάξης παρουσίασαν το τραγούδι “Να αγαπάς” στη νοηματική, ενώ βραβεύτηκαν οι μαθητές/τριες που διάβασαν τα περισσότερα βιβλία τη χρονιά που πέρασε από τη δανειστική βιβλιοθήκη…
Στη συνέχεια, σε κλίμα έντονης συγκίνησης, αποχαιρετήσαμε τα παιδιά που θα μας φύγουν για το γυμνάσιο…
Ευχόμαστε να έχουν μια καλή και τυχερή ζωή! Να κρατήσουν ως πρότυπο τις αρχές που έχουν λάβει από τις οικογένειες και τους δασκάλους τους και να μην ξεχνάνε να κυνηγούν τα όνειρα τους με αγάπη και σεβασμό!!
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων αισθάνεται από τη μεριά του την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής της γιορτής.
Καλό καλοκαίρι σε όλους!!
lixi2024 1
lixi2024 2
lixi2024 8
lixi2024 5
lixi2024 4
lixi2024 6
lixi2024 10

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση