Διεπιστημονική Ομάδα Υγείας της 5ης Τ.ΟΜ.Υ. Σταυρούπολης ενημερώνει τους/τις μαθητές/τριες μας.

Την Τετάρτη 17 και την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου Διεπιστημονική Ομάδα Υγείας της 5ης Τ.ΟΜ.Υ Σταυρούπολης επισκέφτηκαν το σχολείο μας ενημέρωσαν τα παιδιά πάνω σε θέματα που αφορούν την προσωπική τους υγεία.

Συγκεκριμένα, για τους μαθητές και τις μαθήτριες της Στ΄ Τάξης ακολουθήθηκε το πρόγραμμα “Μεγαλώνοντας αλλάζω… Τι μου συμβαίνει;” και για τα παιδιά των τριών μικρών τάξεων (Α’, Β’ και Γ’) το πρόγραμμα “Πρόληψη ατυχημάτων”.

Μέσα από όμορφες παρουσιάσεις και εποικοδομητικούς διαλόγους, οι μικροί μαθητές μας απέκτησαν γνώσεις που μελλοντικά θα τους φανούν πολύ χρήσιμες.

tomi atihimata 2tomi atihimata 1

2 σχόλια

    • Νάντια Μάλλιου στο 1 Φεβρουαρίου 2024 στις 3:10 μμ
    • Απάντηση

    Αγαπητέ κε Σαββίδη, το λοιπό διεπιστημονικό προσωπικό της 5ης Τ.ΟΜ.Υ. απαρτίζεται από νοσηλευτές, επισκέπτρια υγείας, κοινωνική λειτουργό και διοικητικό προσωπικό (υψηλών ακαδημαϊκών προσόντων), οι οποίοι μεριμνούν για τη διασύνδεση και την εξωστρέφεια της Μονάδας προς την κοινότητα, μαζί με τους ιατρούς. Τη συγκεκριμένη δράση υλοποίησαν, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία ένας εκ των νοσηλευτών και η επισκέπτρια υγείας. Οπότε ο τίτλος αδικεί κατά τι την παρουσία και εργασία των λοιπών επιστημόνων της ομάδας. Εάν δεν είναι πολύ δύσκολο για εσάς, ίσως θα ήταν σκόπιμο να προβείτε σε διόρθωση του τίτλου. Βοηθά και πολύ στο να καταλαβαίνει ο κόσμος ότι οι Τοπικές Ομάδες Υγείας είναι ακριβώς αυτό. Διεπιστημονικές ομάδες υγείας και όχι μόνο ιατροί που συνταγογραφούν.
    Σας ευχαριστώ πολύ.

  1. Σας ευχαριστώ πολύ για την παρέμβαση! Οι απαραίτητες διορθώσεις έχουν ήδη γίνει! Πάντα στη διάθεσή σας!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση