Βράβευση του έργου “Environments through Art” με την Εθνική Ετικέτα Ποιότητας eTwinning

label

Ο Εθνικός Οργανισμός Υποστήριξης (EOY) σε κάθε χώρα αξιολογεί τις αιτήσεις των σχολείων για την Εθνική Ετικέτα Ποιότητας και βραβεύει τα έργα εκείνα που πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια, τα οποία διασφαλίζουν το υψηλό επίπεδο των δραστηριοτήτων τους, όπως είναι η αποτελεσματική συνεργασία μεταξύ σχολείων-
εταίρων, οι κατάλληλες παιδαγωγικές προσεγγίσεις (π.χ. πρωτοτυπία θέματος, συνεργασία και αλληλεπίδραση μαθητών μέσω της έρευνας, της συλλογής πληροφοριών, της επίλυσης προβλημάτων κτλ.), η χρήση ψηφιακών εργαλείων, η εξαγωγή τεκμηριωμένων αποτελεσμάτων.

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι το σχολείο μας βραβεύτηκε με την Εθνική Ετικέτα Ποιότητας για το έργο eTwinning “Environments through Art” («Το περιβάλλον μέσα από την τέχνη»), στο οποίο συμμετείχαν οι μαθητές και οι μαθήτριες του τμήματος ΣΤ2 στο πλαίσιο του μαθήματος της αγγλικής γλώσσας κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους 2022-2023 με υπεύθυνη την εκπαιδευτικό αγγλικής κα.Κωνσταντίνα Γκαλτανίδου. Η συνεργασία με το ιταλικό σχολείο “Istituto Comprensivo Aldeno-Mattarello”, καθώς και τους υπόλοιπους Ευρωπαίους εταίρους υπήρξε υποδειγματική και συνέβαλε στην επίτευξη των στόχων του έργου.



Λήψη αρχείου

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση