Προκήρυξη πλήρωσης θέσης Σχολικού τροχονόμου στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Σταυρούπολης.

Η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Παύλου προκηρύσσει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την κάλυψη θέσης σχολικού τροχονόμου στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Σταυρούπολης.

Η Σχολική Επιτροπή Α΄βαθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Παύλου Μελά, βάσει της υπ΄αρ. 51/2021 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της, προσκαλεί τους/τις ενδιαφερόμενους/ες να υποβάλουν αιτήσεις για την πλήρωση μιας θέσης Σχολικού Τροχονόμου στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Σταυρούπολης.

Οι ώρες αυτές, που αφορούν την προσέλευση και την αποχώρηση των μαθητών προς και από το σχολείο και μπορεί να αλλάξουν, αν για οποιοδήποτε λόγο τροποποιηθούν οι ώρες λειτουργίας του σχολείου.

Στον εθελοντή Σχολικό τροχονόμο θα καταβάλλεται από τη Σχολική επιτροπή μηνιαία αποζημίωση ύψους 176 ευρώ, για την κάλυψη των εξόδων κίνησής του, από σχετική επιχορήγηση του ΥΠ.ΕΣ.Δ.Δ.Α. Η εν λόγω αποζημίωση μειώνεται αναλογικά, όταν δεν προσφέρονται υπηρεσίες όλες τις ημέρες λειτουργίας του σχολείου. Η αποζημίωση δεν υπόκειται σε καμιά κράτηση, πλην του χαρτοσήμου αποδείξεως (1%) & ΟΓΑ (20% επί του χαρτοσήμου )

Ο εθελοντής Σχολικός τροχονόμος δεν ασφαλίζεται σε κανένα ασφαλιστικό φορέα.

Κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του ο Σχολικός τροχονόμος χρησιμοποιεί φορητή πινακίδα “SΤΟΡ” και φορά γιλέκο, χρώματος ανοικτού κίτρινου. Στην εμπρόσθια και οπίσθια όψη του αναγράφεται, σε δύο παράλληλες γραμμές, με κεφαλαία γράμματα, ανεξίτηλου μαύρου χρώματος η φράση “ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ”.

Το γιλέκο και οι πινακίδες χορηγούνται από το σχολείο.

Το άτομο που θα επιλεγεί θα ασκήσει τα καθήκοντά του αφού εκπαιδευτεί κατάλληλα.

Δικαιολογητικά:

1. Αίτηση (απλή με όλα τα στοιχεία ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, Τηλέφωνο κλπ).

2. Απόδειξη προηγούμενης εμπειρίας (Αν υπάρχει)

2. Εκκαθαριστικό φορολογικού έτους 2019

3. Φωτοτυπία Τραπεζικού Λογαριασμού (ΙΒΑΝ)

4. Βεβαίωση μονίμου κατοικίας

5. Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας

6. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης

Θα προτιμηθεί προϋπηρεσία ως σχολικός τροχονόμος, άτομα του σχολικού περιβάλλοντος με σχετική εμπειρία και κάτοικοι ιδίου δημοτικού διαμερίσματος.

Η αξιολόγηση θα γίνει από τριμελή επιτροπή που καθορίστηκε, βάσει της υπ΄αρ, 51/2021 προαναφερομένης απόφασης, η οποία αποτελείται από α) τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής, β) τον διευθυντή του σχολείου και γ) ένα μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου.

Η συγκέντρωση των αιτήσεων θα γίνει έως και τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021. Τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου και ώρα 12:00, θα γίνει η συγκέντρωση των επιτροπών αξιολογήσεων στο Κέντρο Πολιτισμού Χρήστος Τσακίρης, για τη λήψη της σχετικής απόφασης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη διεύθυνση του Σχολείου.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση