Διαδικτυακά, ψυχαγωγικά προγράμματα από τον Αρκτούρο και τον Δήμο Παύλου Μελά!

Έστω και μ’ αυτόν τον τρόπο έχουμε ανάγκη να συναντηθούμε

Τα διαφορετικά αυτά Χριστούγεννα μεταφερόμαστε διαδικτυακά στη φύση και κάνουμε Χριστούγεννα και με τις αρκούδες και τους λύκους!

Γιατί δεν ξεχνάμε, πως ό,τι υπάρχει στη φύση είναι μέρος της ζωής μας, το αγαπάμε και το φροντίζουμε !

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Παύλου Μελά συνεργάζεται με την περιβαλλοντική οργάνωση ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ και φέρνει τις αρκούδες, τους λύκους και την άγρια φύση στα σπίτια των δημοτών μας και των μικρών παιδιών. Σε συνεργασία και με τον Όμιλο Φίλων Φύσης Θεσσαλονίκης η Παιδαγωγική Ομάδα του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ θα παρουσιάσει μέσω του διαδικτύου σε παιδιά Προσχολικής και Σχολικής Ηλικίας τέσσερα ψυχαγωγικά περιβαλλοντικά προγράμματα για τα άγρια ζώα, το φυσικό περιβάλλον και τις δράσεις του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ.

Μέσα από animation, βίντεο και δραματοποιημένη αφήγηση θα παρουσιαστούν στις οθόνες μας η αρκούδα, η βασίλισσα του δάσους και ο λύκος, ο παρεξηγημένος κυνηγός. Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ θα μας μεταφέρει στα πανέμορφα δάση μας και θα μας παρουσιάσει τις σημαντικές δράσεις της οργάνωσης για τη διατήρηση της άγριας ζωής, που είναι μέρος της ζωής μας. Θα κάνουμε ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς με τον ΠΑΤΟΥ τον αρκούδο και τους φίλους του που ζουν στο δάσος: τον Τζίμη τον Λαγό, της Φοίβη την αγριογουρουνίτσα, τον Κίτσο το αγριόγιδο κ.ά.

Αναλυτικά, το ενημερωτικό έντυπο του δήμου:



Λήψη αρχείου

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση