Απογευματινές δραστηριότητες από τον σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.

Αγαπητοί γονείς,

 

Ο Σύλλογος Γονέων του 7ου Δημοτικού Σχολείου Σταυρούπολης, με την άδεια της Διευθύνσεώς του, έχει μεριμνήσει ώστε και τη χρονιά αυτή, κατά τις απογευματινές ώρες, στον χώρο του σχολείου μας  να διεξάγονται ποικίλες δραστηριότητες για την καλλιέργεια καλλιτεχνικών ευαισθησιών των παιδιών και την εν γένει δημιουργική εξωσχολική απασχόλησή τους .

Έχουμε λοιπόν την τιμή να σας ενημερώσουμε ότι στον χώρο του σχολείου μας κατά τις απογευματινές ώρες διεξάγονται οι εξής δραστηριότητες στις οποίες μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα παιδιά:

 1] ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό  “ΠΗΓΑΣΟΣ” Δυτικής Θεσσαλονίκης μια φορά την εβδομάδα. Σκοπός είναι η εκμάθηση παραδοσιακών χορών από όλες τις περιοχές της χώρας μας και η διατήρηση της παράδοσής μας. Οι μαθητές-χορευτές λαμβάνουν μέρος φεστιβάλ και εκδηλώσεις που διοργανώνονται από φορείς και Δήμους.

Ο ίδιος Σύλλογος λειτουργεί και τμήματα Θεατρικής Αγωγής.

Πληροφορίες-εγγραφές: 6936767292.

 

2] ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ και ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ και ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ σε συνεργασία με την Ακαδημία Μουσικής “Ειρμός”. Γίνονται δεκτά παιδιά από την Α’ Δημοτικού

Μάθημα: Κάθε Δευτέρα  από ώρα 17: 45

Πληροφορίες – Εγγραφές:  τηλ.6974906507, 2310 808302.

 

3] ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ .Θεματικές ενότητες: FeltDecoupage για παιδιά, CountryPainting, Scrabooking, Πηλοπλαστική,Αρχιτεκτονική για παιδιά , Εποχιακές κατασκευές κ.α.

Το εργαστήρι απευθύνεται σε όλα τα παιδιά που απολαμβάνουν την δημιουργική απασχόληση.

Υπεύθυνη εργαστηρίου κ.Μπούσκα Ρένα.

Μάθημα: Κάθε Τρίτη ώρα 17:00 – 18:30 το πρώτο τμήμα και ώρα 19:00 με 20:30 το δεύτερο τμήμα.

Πληροφορίες – Εγγραφές: 6973661141.

 

Εάν υπάρχει ενδιαφέρον θα δημιουργηθεί και τμήμα εκμάθησης σκακιού. Πιθανές μέρες μαθημάτων: Δευτέρα και Παρασκευή. Κόστος συμμετοχής 10 Ευρώ.

Πληροφορίες – Εγγραφές: Τηλ. του Σχολείου: 2310650811

 

Είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις και για άλλες δραστηριότητες.

 

Σας ευχαριστούμε και είμαστε βέβαιοι ότι η συμμετοχή των παιδιών στις ανωτέρω δραστηριότητες θα τους δώσει σημαντικά οφέλη και δεξιότητες .

 

Το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση