Επιμορφωτική συνάντηση  εκπαιδευτικών

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Σχολείου σας ενημερώνει ότι την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου το σχολείο δε θα λειτουργήσει, επειδή την ημέρα αυτή θα πραγματοποιηθεί επιμορφωτική συνάντηση  των εκπαιδευτικών με τον Συντονιστή Εκπαίδευσης, στα πλαίσια επιμορφωτικών δράσεων του 3ου ΠΕΚΕΣ.

2 Φεβρουαρίου: Παγκόσμια Ημέρα Υγροτόπων

Οι υγρότοποι έχουν τεράστια περιβαλλοντική σημασία, καθώς  αποτελούν το φυσικό περιβάλλον όπου ζουν σπάνια είδη χλωρίδας και πανίδας και συμβάλλουν στην αειφόρο ανάπτυξη και την περιβαλλοντική ισορροπία.

Οι έντεκα υγρότοποι της Ελλάδας είναι:

1.Λιμνοθάλασσα

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Ανακοίνωση

Α. O Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου μας σας ενημερώνει ότι οι έλεγχοι προόδου των μαθητών για το Α’τρίμηνο του σχολικού έτους 2018-2019,θα δοθούν την Τρίτη 18   Δεκεμβρίου 2018 στις 13.15 για όλες τις τάξεις. Στις Α’ και Β’ τάξεις δε δίνονται έλεγχοι προόδου, αλλά γίνεται ενημέρωση από τους δασκάλους της τάξης.

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Πρόγραμμα διανομής φρούτων, λαχανικών και γάλακτος στα σχολεία!

kid2

Το  πρόγραμμα για την κατανάλωση γάλακτος, φρούτων και λαχανικών στα σχολεία , θα εφαρμοστεί και στο δικό μας σχολείο. Οι μαθητές μας θα προμηθευτούν φρούτα και λαχανικά. Μήλα, αχλάδια, πορτοκάλια, μανταρίνια, ροδάκινα, νεκταρίνια, βερίκοκα, τοματάκια τύπου cherry, αγγουράκια τύπου Κνωσσού και γάλα, είναι τα προϊόντα που θα μοιραστούν

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Σχολική γιορτή της 17ης Νοέμβρη στο σχολείο μας(πρόγραμμα γιορτής)

Αποτέλεσμα εικόνας για τι γιορτάζουμε στις 17 νοεμβρη

Η Δ΄τάξη του σχολείου μας ετοίμασε μια αναδρομή στα γεγονότα του Πολυτεχνείου. Σας καλούμε να παρακολουθήσετε μαζί μας την εκδήλωση:

Πρόγραμμα σχολικής γιορτής 2018

17 Νοέμβρη

Πώς μιλάμε στα παιδιά για το Πολυτεχνείο

Η εξέγερση του Πολυτεχνείου ήταν μαζική και δυναμική εκδήλωση της λαϊκής αντίθεσης στο καθεστώς της Χούντας των Συνταγματαρχών που έλαβε μέρος στην ελληνική επικράτεια τον Νοέμβριο του 1973. Η εξέγερση ξεκίνησε στις 14 Νοεμβρίου με κατάληψη του Μετσόβιου Πολυτεχνείου Αθηνών

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Το έπος του 40 με το πενάκι Ελλήνων και ξένων γελοιογράφων

Τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου 1940 η Ιταλία, μέσω του πρέσβη της στην Αθήνα, επέδωσε τελεσίγραφο στον Ι. Μεταξά με το οποίο ζητούσε ελεύθερη διέλευση των ιταλικών στρατευμάτων από τα ελληνοαλβανικά σύνορα.

Παράλληλα απαιτούσε να της παραχωρηθούν κάποια σημεία στρατηγικής σημασίας, όπως π.χ. κάποια αεροδρόμια, λιμάνια κλπ που θα βοηθούσαν τις επιχειρήσεις της στην γύρω

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Εορτασμός του έπους του 1940

Την Παρασκευή 26/10, γιορτάσαμε στο αμφιθέατρο του σχολείου μας το έπος του 40. Οι μαθητές της Γ’ τάξης, αποτίοντας φόρο τιμής στους ηρωικούς αγωνιστές, ετοίμασαν ωραία θεατρικά και τραγούδια ,που μας ταξίδεψαν στα δύσκολα εκείνα χρόνια, Οι μικροί μαθητές μάς βοήθησαν να συνειδητοποιήσουμε την αξία της ειρήνης!

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Επέτειος 28ης Οκτωβρίου 1940

Σας προσκαλούμε στη γιορτή του σχολείου μας για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Λήψη αρχείου