ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 6ουΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ

Με μεγάλη μας χαρά, σας ενημερώνουμε για την ολοκλήρωση της εικονικής έκθεσης του Ιδρύματος Λαμπράκη στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Προγράμματος «Ιστορία, Μνήμη, Κοινότητα – Εκπαιδεύοντας το βλέμμα: Το ζωγραφικό έργο του Χ. Μποκόρου 1821, η γιορτή», που υλοποιήθηκε από το Ίδρυμα Λαμπράκη με την υποστήριξη της Εταιρείας Κοινωνικού Έργου και Πολιτισμού (Ε.Κ.Ε.Π.).

Για το Πρόγραμμα αυτό έλαβαν σχετική επιμόρφωση όλοι οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας και στην συνέχεια το υλοποίησαν με τους μαθητές/τριες και των 2 Τμημάτων .

Στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος οι μαθητές δημιούργησαν Εικαστικό Ομαδικό Έργο το οποίο συμπεριλήφθηκε στην εικονική (Virtual) έκθεση του Ιδρύματος Λαμπράκη.

Η έκθεση αυτή προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία στους μαθητές και τις μαθήτριές να εξερευνήσουν και να θαυμάσουν τις ενδιαφέρουσες δημιουργίες των συμμετεχόντων από όλη την Ελλάδα.

Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε την έκθεση  και να εξερευνήσετε τα έργα των  συμμετεχόντων. Πατώντας πάνω σε κάθε έργο, μπορείτε να δείτε το έργο και να διαβάσετε την περιγραφή του.

Η έκθεση είναι πλέον διαθέσιμη στον ακόλουθο σύνδεσμο:

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *