TO ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

0

Συγγραφέας: 6ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΕΡΑΙΑΣ | Κατηγορία 2022-2023 | , στις 07-12-2021

 

Αγαπητοί Γονείς

 

Φέτος  στο Νηπιαγωγείο μας υπάρχει ένα ξεχωριστό δέντρο, ένα δέντρο που τα στολίδια του δεν είναι λαμπερές και πολύχρωμες μπάλες.

Ένα δέντρο που ελπίζουμε ότι θα συγκεντρώσει το ενδιαφέρον σας και σκοπός του θα είναι η συνεχής προσφορά με κάθε τρόπο και μέσο που ο καθένας από σας πιστεύει ότι μπορεί να προσφέρει στο Νηπιαγωγείο που τα παιδιά σας περνούν ώρες δημιουργικής απασχόλησης και παιδαγωγικής ανάπτυξης.

Πως θα το οργανώσουμε; σε κάθε κλαδί του υπάρχει ένας φάκελος ,     ο φάκελος αυτός περιμένει από σας την προσφορά σας –για αυτό και το ονομάσαμε «Το Δέντρο της Προσφοράς».

Όλοι σας είστε ξεχωριστοί και ασχολείστε με διάφορα πράγματα είτε επαγγελματικά είτε όχι. Κάθε γνώση και υπηρεσία που μπορείτε να παρέχετε στο Νηπιαγωγείο μας  για  το καλό των παιδιών μας είναι τόσο ζητούμενη όσο και πολύτιμη για μας!

Στο καρτελάκι που θα σας δοθεί,  θα θέλαμε να σημειώσετε με ποιό τρόπο πιστεύετε ότι μπορείτε να φανείτε χρήσιμοι στο σχολείο μας, αυτό μπορεί να εξαρτηθεί από τις δεξιότητες σας, το επάγγελμά σας, τα χόμπι σας (π.χ. ράπτης, μαραγκός κλπ). Πρόκειται  λοιπόν για μια ανοιχτή προσφορά από μέρους σας (όχι σε χρήματα), που μπορεί να ενεργοποιηθεί ανάλογα με τις ανάγκες του Νηπιαγωγείου μας και σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή εφόσον υπάρχει η δυνατότητα.

Περιμένουμε με ανυπομονησία να «γεμίσει» το Δέντρο Της Προσφοράς με κάθε λογής «στολίδια

 

ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση