Το λάδι, ο θησαυρός της ελιάς Από τον καρπό της ελιάς βγαίνει το λάδι, ένα πολύτιμο δώρο της φύσης. Το λάδι κάνει το φαγητό μας πιο νόστιμο και μας χαρίζει υγεία και δύναμη. Είναι βασικό στη Μεσογειακή διατροφή και υπάρχει σε κάθε ελληνικό τραπέζι!
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.ΕντάξειΔιαβάστε περισσότεραΜη αποδοχή