Επίσκεψη Σέρβικης Αντιπροσωπείας

1

Συγγραφέας: 6ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ | Κατηγορία Χωρίς κατηγορία | , στις 26-06-2024

Τη Δευτέρα 3 Ιουνίου, το σχολείο μας είχε τη χαρά να υποδεχθεί μια αντιπροσωπεία του Ιδρύματος Επαγγελματιών και Συνεργατών Επαγγελματιών Προσχολικών Ιδρυμάτων Σερβίας. Η επίσκεψη της Σέρβικης Αντιπροσωπείας έγινε μετά από αίτημά της προς το σχολείο μας για επίσκεψη και επιτόπια παρατήρηση στον χώρο του σχολείου την οποία και αποδεχθήκαμε άμεσα. Έτσι, το σχολείο μας επισκέφθηκαν 24 στελέχη του Σέρβικου Ιδρύματος τα οποία ξεναγήθηκαν στους χώρους του σχολείου όπως και στο 16ο Νηπιαγωγείο Κατερίνης και στη συνέχεια παρακολούθησαν παρουσίαση του εκπαιδευτικού προγράμματος που ακολουθούμε στη χώρα μας. Η παρουσίαση του προγράμματος έγινε από την Προϊσταμένη του 6ου Νηπιαγωγείου παρουσία της Συμβούλου Εκπαίδευσης Προσχολικής Αγωγής Πιερίας κ. Μποταΐτη και ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση με ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών από τους/τις εκπαιδευτικούς των δύο χωρών. Τον Δήμαρχο Κατερίνης εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος κ. Γεωργιάδης ο οποίος μετέφερε το μήνυμα του Δημάρχου προς τους Σέρβους εκπαιδευτικούς και συνεργάτες των εκπαιδευτικών στα προσχολικά ιδρύματα της Σερβίας.

σ3

σ4

Αμέσως μετά την ανταλλαγή εμπειριών ανάμεσα στα δύο μέρη, η Σέρβικη Αντιπροσωπεία είχε την ευκαιρία να απολαύσει ένα μουσικοχορευτικό πρόγραμμα που ετοίμασαν οι εκπαιδευτικοί και τα παιδιά του 6ου και 16ου Νηπιαγωγείου από κοινού. Το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά εντυπωσιακό με πολλούς από τους/τις εκπαιδευτικούς από τη Σερβία να μπαίνουν στον χορό μαζί με τα παιδιά.

σ5

Η Προϊσταμένη του σχολείου μας αντάλλαξε αναμνηστικά δώρα με την Πρόεδρο του Σέρβικου Ιδρύματος σε μια συμβολική κίνηση σύσφιξης των σχέσεων του Ιδρύματος της Σερβίας με το σχολείο μας.

 

(1)

  • Ο/Η oxbawPyLNeTS λέει:

    bmUcKBJtMlgnov

  • Άνοιγμα μενού
    Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
    Αντίθεση