ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 2023-2024

0

Συγγραφέας: 6ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ | Κατηγορία Ανακοινώσεις | , στις 14-04-2024

Αγαπητοί γονείς,

στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε τον Εσωτερικό Κανονισμό Λειτουργίας του νηπιαγωγείου μας για το σχολικό έτος 2023-2024.

Παρακαλούμε να τον διαβάσετε προσεκτικά για να γνωρίζετε τον τρόπο λειτουργίας του σχολείου, τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις όλων των εμπλεκομένων στην σχολική ζωή και λειτουργία. Άλλωστε, από την επόμενη σχολική χρονιά θα είναι υποχρεωτική η υπογραφή από τους γονείς του κανονισμού προκειμένου να φοιτήσουν τα παιδιά στο σχολείο.



Λήψη αρχείου

Συμμετοχή γονέων στο Σχέδιο Δράσης του σχολείου μας

0

Συγγραφέας: 6ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ | Κατηγορία Χωρίς κατηγορία | , στις 08-04-2024

Αποδεικνύοντας έμπρακτα την άριστη συνεργασία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων με τον Σύλλογο Διδασκόντων, γονείς των μαθητών/τριών του σχολείου μας προσέφεραν εθελοντικά της υπηρεσίες τους ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα που απηύθυνε το σχολείο για τον καλλωπισμό των ελαστικών που θα χρησιμοποιηθούν στον αύλειο χώρο ως παρτέρια για την φύτευση διάφορων φυτών και την παρακολούθηση της ανάπτυξής τους από τα παιδιά.

Για περίπου δύο ώρες, παιδιά και γονείς γέμισαν την αυλή με υπέροχα χρώματα και δεσμεύονται να συνεχίσουν την προσπάθεια έως ότου διαμορφωθεί ένας πολύχρωμος ανθόκηπος και όχι μόνον.

λάστιχα 1

Επίσκεψη στο Επιμελητήριο Πιερίας

0

Συγγραφέας: 6ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ | Κατηγορία Εκπαιδευτικά προγράμματα | , στις 08-04-2024

Το σχολείο μας επισκέφθηκε το Επιμελητήριο Πιερίας και τα νήπια περιηγήθηκαν στον χώρο της έκθεση παραδοσιακών επαγγελμάτων. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπήρξε από τα νήπια για το επάγγελμα του γεωργού και τα εργαλεία του μιας και σε λίγες ημέρες θα γίνουμε κι εμείς καλλιεργητές στον ειδικό χώρο που διαμορφώνεται στην αυλή του σχολείου μας στα πλαίσια του Σχεδίου Δράσης μας με τίτλο: “Όμορφη αυλή, όμορφη ζωή”.

Τα νήπια ξενάγησε στο χώρο της έκθεσης η κ. Τζένη Κωτίκα την οποία ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά της στην ενημέρωση των παιδιών μας.

επιμ

Ζήτω η 25η Μαρτίου 1821

0

Συγγραφέας: 6ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ | Κατηγορία Εκδηλώσεις | , στις 08-04-2024

Γιορτάσαμε την επέτειο της 25ης Μαρτίου με μια γιορτούλα ύμνο στην ελευθερία. Τα δύο τμήματα του σχολείου μας πραγματοποίησαν την γιορτούλα τους μαζί στον αύλειο χώρο του σχολείου μας που για τις ανάγκες της γιορτής μεταμορφώθηκε σε ένα τεράστιο σκηνικό. Στην γιορτούλα μας παραβρέθηκαν και χάρηκαν μαζί μας και οι οικογένειες των παιδιών.

Συγχαρητήρια σε όλους!

25

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση