ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ 6ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛ.ΕΤΟΣ 2024-2025

Για την διαδικασία εγγραφών μπορείτε να επισκέπτεστε το νηπιαγωγείο κατά τις εργάσιμες ημέρες από 1/3/2024 έως και 20/3/2024 και ώρες από 11:45πμ – 12:45μμ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ελευθερία Τσακανίκα

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 26510 32245

e-mail:                  mail@6nip-ioann.ioa.sch.gr  

Ιστολόγιο:         https://blogs.sch.gr/6nipioa/

 

Στο νηπιαγωγείο εγγράφονται υποχρεωτικά μαθητές/τριες, οι οποίοι/ες στις 31 Δεκεμβρίου του έτους εγγραφής συμπληρώνουν ηλικία τεσσάρων(4) ετών. (μαθητές/τριες γεννημένοι/ες το 2020 )

  • Η εγγραφή πρoνηπίου στο δεύτερο έτος του Νηπιαγωγείου γίνεται αυτεπάγγελτα, σύμφωνα με την παρ. 5 του αρθρ. 6 του ΠΔ79/2017 (Α 109).

Οι αιτήσεις εγγραφών στα δημόσια Νηπιαγωγεία Γενικής Παιδείας, από το σχολικό έτος 2020-2021 και εφεξής, γίνονται μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής με Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής, σύμφωνα με το άρθρο 1, της υπ’ αρ. πρωτ. 53128/Δ1/2020 (Β 1767) ΚΥΑ των Υπουργών Παιδείας και Θρησκευμάτων και Επικρατείας αρμόδιο για θέματα Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Την Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής υποβάλλουν οι γονείς/κηδεμόνες για το Νηπιαγωγείο που ανήκει το νήπιο-προνήπιο, βάσει της διεύθυνσης κατοικίας τους σύμφωνα με τα όρια της σχολικής περιφέρειας του Νηπιαγωγείου, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://proti-eggrafi.services.gov.gr/

 

Σημειώνεται ότι η «αποδοχή» της αίτησης δεν συνεπάγεται απαραίτητα φοίτηση του νηπίου στη δηλωθείσα σχολική μονάδα.

Χωροταξική κατανομή για τις εγγραφές στο 6ο   Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων

Περιλαμβάνει την περιοχή που οριοθετείται από τις οδούς: ֎ Οδός Βηλαρά (ζυγοί αριθμοί από τη συμβολή με την οδό Μπαλάνου έως την οδό Βαλαωρίτου)) ֎ Οδός Αρχιμανδρειού (μονοί αριθμοί) με συμβολή με την οδό Αθ. Τσακάλωφ (μονοί – ζυγοί αριθμοί) ֎  Οδός Βαλαωρίτου από τη συμβολή με την οδό Αρχιμανδρειού έως τη συμβολή με την οδό Αθ. Τσακάλωφ   ֎ Λεωφόρος Γ. Παπανδρέου (από τη συμβολή με την οδό Περραιβού έως τη συμβολή με την οδό Παπαθεμιστοκλέους και η παραλίμνια περιοχή)   ֎ Οδός Παπαθεμιστοκλέους (ζυγοί αριθμοί), Οδός Περραιβού μονοί αριθμοί, οδός Σαχίνη και οδός Χρ. Ζωίδη  ֎ Οδός Μαυρογιάννη από αρχή έως τη συμβολή με την οδό Παπαθεμιστοκλέους)   ֎Οδός Ζαγορίου.

2

 

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ που χρειάζεται να προσκομίσετε στο σχολείο πλέον της ηλεκτρονικής αίτησης εγγραφής

 α) Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή, σύμφωνα με τη με αρ. πρωτ. Φ.6/1094/80261/Δ1/20-5-2015 εγκύκλιο (Α.Δ.Υ.Μ.)

(Το κατεβάζετε από το ιστολόγιο του Νηπιαγωγείου, παρακάτω, το εκτυπώνετε και το συμπληρώνει ο Παιδίατρος)

β) Βιβλιάριο Εμβολίων, του μαθητή/τριας, ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, στο οποίο φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια (παρ. 4, του άρ. 6 του Π.Δ 79/2017 (ΦΕΚ Α’ 109), όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 23 του ν. 4559/2018 (ΦΕΚ Α’ 142) και από το άρθρο 74 του ν. 4589/2019 (ΦΕΚ Α’ 13)).

γ) Βεβαίωση από ΚΕΣΥ, ή δημόσιο ιατροπαιδαγωγικό κέντρο ή άλλη αρμόδια δημόσια υπηρεσία, εφόσον υπάρχει, σε περιπτώσεις μαθητών/τριών με αναπηρία ή ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.

Επισημαίνεται ότι η γνωμάτευση αυτή δεν αποτελεί προϋπόθεση εγγραφής του μαθητή/τριας στο Νηπιαγωγείο, διευκολύνει όμως την οργάνωση για την υποστήριξη μαθητών με ΕΕΑ.

δ) Βεβαίωση Φοίτησης από τον Διευθυντή του 11ου Δημοτικού Σχολείου, για την περίπτωση που υπάρχει άλλο τέκνο που φοιτά στο 11ο Δημοτικό Σχολείο.

ε) Υπεύθυνη Δήλωση του έτερου γονέα, απ’ αυτόν που κάνει την ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής, με την οποία  συμφωνεί για την εγγραφή του μαθητή/τριας στο συγκεκριμένο Νηπιαγωγείο

στ) Αίτηση εγγραφής για το τμήμα πρόωρης υποδοχής, για το Προαιρετικό Ολοήμερο Πρόγραμμα και για το Αναβαθμισμένο Πρόγραμμα Ολοήμερου Νηπιαγωγείου, εφόσον τα έχετε αιτηθεί.

(Την κατεβάζετε, από το ιστολόγιο του Νηπιαγωγείου, παρακάτω)

 

«Εγγραφές στο Προαιρετικό Ολοήμερο Πρόγραμμα και στο Τμήμα Πρόωρης Υποδοχής των Νηπιαγωγείων για το σχολικό έτος 2023-2024»

Στο Προαιρετικό Ολοήμερο Πρόγραμμα,  στο Τμήμα Πρόωρης Υποδοχής και στο Αναβαθμισμένο Πρόγραμμα Ολοήμερου Νηπιαγωγείου, των Νηπιαγωγείων του Ενιαίου Τύπου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου εγγράφονται οι μαθητές/τριες κατόπιν σχετικής αίτησης-δήλωσης τω γονέων/κηδεμόνων τους. Οι Διευθυντές/ντριες και οι Προϊστάμενοι/νες των Νηπιαγωγείων κάνουν δεκτές όλες ανεξαιρέτως τις αιτήσεις των γονέων/κηδεμόνων για φοίτηση των μαθητών/τριών στο Προαιρετικό Ολοήμερο Πρόγραμμα και στο Αναβαθμισμένο Πρόγραμμα Ολοήμερου Νηπιαγωγείου , χωρίς προϋποθέσεις.

Στο Τμήμα Πρόωρης Υποδοχής δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα νηπία/προνήπια που είναι εγγεγραμμένα και φοιτούν στο Προαιρετικό Ολοήμερο Πρόγραμμα και ο χρόνος προσέλευσης στο συγκεκριμένο τμήμα είναι 7:45-8:00 π.μ

Η αποχώρηση των μαθητών/τριών του Προαιρετικού Ολοήμερου Προγράμματος πραγματοποιείται στις 16:00  σύμφωνα με το Ωρολόγιο Πρόγραμμα του Ενιαίου Τύπου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου και στις 17:30 για το Αναβαθμισμένο Πρόγραμμα Ολοήμερου Νηπιαγωγείου .

 

Πρόωρη αποχώρηση νηπίων/προνηπίων από το Ολοήμερο Πρόγραμμα ή από το Αναβαθμισμένο Πρόγραμμα Ολοήμερου Νηπιαγωγείου δεν προβλέπεται.

Τηλεφωνήστε για ν΄ανοίξουμε την πόρτα (2651032245).

 

Για την τεκμηρίωση της διεύθυνσης μόνιμης κατοικίας, πρέπει να αναρτηθεί σε ψηφιακή μορφή έγγραφου σχετικό αποδεικτικό, όπως λογαριασμός ΔΕΚΟ, μισθωτήριο συμβόλαιο ή άλλο πρόσφατο δημόσιο έγγραφο  π.χ. Φορολογική Δήλωση, από το οποίο να προκύπτει ρητά η διεύθυνση κατοικίας.

Δεν γίνονται δεκτοί λογαριασμοί από ιδιωτικές εταιρείες παροχής τηλεφωνίας ή ρεύματος

 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ – ΟΔΗΓΙΕΣ

 ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

https://proti-eggrafi.services.gov.gr/docs/manual_parents.pdf  Οδηγίες χρήσης εφαρμογής για κηδεμόνες

ΑΤΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΘΗΤΗ



Λήψη αρχείου

ΑΙΤΗΣΗ / ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ Ή ΣΤΟ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΩΡΗΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ



Λήψη αρχείου

 

 

 

 

 

Κατηγορίες: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. Ετικέτες: , . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.