Αρχική » Ανακοινώσεις » Πρόγραμμα 3ήμερης εκδρομής στη Ζάκυνθο

Πρόγραμμα 3ήμερης εκδρομής στη Ζάκυνθο

Ακολουθεί το πρόγραμμα της 3ήμερης εκδρομής που θα πραγματοποιήσει η Γ΄τάξη του σχολείου μας στις 3, 4 και 5 Απριλίου 2014 .

 

 Happy Days Travel

Γραφείο Γενικού Τουρισμού

Ελ. Βενιζέλου 147Β , Ηλιούπολη

Τ.Κ. 17237

Τηλ.: 2107621330 , 2107621331

Fax : 2107621332

3 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ  ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ

Ξενοδοχείο Eleon Grand Resort Hotel  5*

Τηλ. 2695065245

1η ΗΜΕΡΑ

Συγκέντρωση στο χώρο του σχολείου νωρίς το πρωί. Επιβίβαση στα πούλμαν και αναχώρηση για την Κυλλήνη. Στη διαδρομή μας θα κάνουμε στάση στον Ισθμό της Κορίνθου και στην Πάτρα. Από την Κυλλήνη θα πάρουμε το ferry boat για Ζάκυνθο. Θα κάνουμε  μια πρώτη βόλτα στη Ζάκυνθο. Επίσκεψη στο λόφο του Στράνη, όπου ο Δ .Σολωμός εμπνεύστηκε το ποίημα «Ύμνος στη Ελευθερία», τον Εθνικό μας Ύμνο. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το ενετικό κάστρο στη Μπόχαλη. Τακτοποίηση στα δωμάτιά μας. Δείπνο και διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ

Πρωινό και αναχώρηση για επίσκεψη στο Εθνικό Θαλλάσιο Πάρκο Ζακύνθου και στην παραλία ωοτικίας. Επίσκεψη στο ΚΠΕ Λιθακιάς-Ζακύνθου καθώς και περιήγηση στο Πέτρινο Πάρκος «Ασκός» στις Βολίμες όπου θα γίνει παρατήρηση της χλωρίδας και της πανίδας του νησιού. Τέλος, επίσκεψη στο Συνεταιρισμό Γυναικών Κοιλιωμένου για συζήτηση για τις δυνατότητες εναλλακτικών πηγών εισοδήματον. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ

Ααναχώρηση για τον μητροπολιτικό ναό Αγίου Διονυσίου, όπου θα πραγματοποιηθεί εκκλησιασμός και στη συνέχεια ξεναγηση. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το μουσείο-μαυσωλείο επιφανών Ζακυνθίων. Θα ακολουθήσει  συζήτηση πάνω στη σκέψη τους για τη χώρα μας. Στη συνέχεια αναχωρούμε από το λιμάνι του νησιού για την Κυλλήνη. Στην επιστροφή μας θα κάνουμε μια στάση στην Πάτρα όπου και θα έχουμε χρόνο για φαγητό.  Αναχώρηση από την Πάτρα αργά το απόγευμα και επιστροφή στο σχολείο αργά το βράδυ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και δύναται να τροποποιηθεί κατόπιν συνεννόησης, ανάλογα με τις απαιτήσεις και επιθυμίες του σχολείου.

 

ΣΥΝΟΔΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ :  Πένταρης Δ. (αρχηγός) , Πεντέρη Ο. ,

                  Χαραλαμποπούλου Α. , Χατζηγιαννίδου Θ.  


Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση