ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Κατά το σχολικό έτος 2022 – 2023 εκπονήθηκε  στο τμήμα Δ1, με τη συνεργασία της Κοινωνικής Λειτουργού του σχολείου μας, κ. Ψαρουδάκη Σοφίας, ένα Πρόγραμμα Βιωματικών Ασκήσεων με στόχο την ανάπτυξη της συνεργασίας μεταξύ των μαθητών/τριών. Στο πλαίσιο του Προγράμματος τα παιδιά έγραψαν ένα παραμύθι με το οποίο συμμετείχαν στον 7ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Συγγραφής Παραμυθιού με θέμα: «Μια λέξη μαγική….. ίσως σώσει τη Γη!», εγκεκριμένο  με το Υπ. Αριθ. Φ.14/143804/ΦΔ/145392 /Δ1/23-11-2022 έγγραφο της Διεύθυνσης Σπουδών, Προγραμμάτων και Οργάνωσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Τμήμα Β΄ του Υ.ΠΑΙ.Θ.

Με το ίδιο παραμύθι, οι μαθητές και μαθήτριές μας συμμετέχουν και στον 6Ο  Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό BRAVOSCHOOLS 2022 – 2023 (εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων) συνδέοντας τη μαθητική τους Δράση με τον 13ο Παγκόσμιο Στόχο Βιώσιμης Ανάπτυξης «Δράση για το Κλίμα». Ο διαγωνισμός BravoSchools υλοποιείται από το QualityNetFoundation και αποτελεί μέρος της πρωτοβουλίας in action for a better world. Μπορείτε να επισκεφθείτε το:www.inactionforabetterworld.com για περισσότερες πληροφορίες.

Οδηγίες: Στη βαθμολογία που απορρέει από την Κριτική Επιτροπή του Διαγωνισμού συνυπολογίζεται κατά ένα 40% και η άποψη του Κοινού, η οποία αποτυπώνεται με την ψήφο του. Γι αυτό σας προσκαλούμε να ψηφίσετε τη Δράση των μαθητών μας πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://bravo-schools.inactionforabetterworld.com/voting-by-school/6o-dspallhnhs.780.html

Μόλις πατήσετε τον σύνδεσμο και έπειτα το πεδίο ψηφίζω, κοιτάξτε στο κάτω μέρος της σελίδας που εμφανίζεται. Υπάρχει ένας μικρός πίνακας με τρία πεδία: email, ιδιότητα και ηλικία. Έπειτα πατάτε το πεδίο ψηφίζω και η διαδικασία ολοκληρώνεται!

Η ψηφοφορία είναι ανώνυμη, γίνεται μόνο με το email. Με το ίδιο email μπορεί κάποιος να ψηφίσει μέχρι τρεις Δράσεις (δηλ. Δράσεις κι άλλων σχολείων).

Η ψηφοφορία διαρκεί έως τις 28 Μαΐου. Επίσης, μπορείτε να διαμοιράσετε τον σύνδεσμο και σε δικούς σας γνωστούς (και στα προσωπικά σας μέσα δικτύωσης).

Σας ευχαριστούμε πολύ!

Μυρτώ Λαμπρέα

Σοφία Ψαρουδάκη

 

Η Μπάντα της Πυροσβεστικής στο σχολείο μας

Την Πέμπτη 4 Μαΐου με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό υποδεχτήκαμε την Μπάντα της Πυροσβεστικής στο σχολείο μας. Μάθαμε πολλά για τα μουσικά όργανα παίξαμε και τραγουδήσαμε!

 

Πυροσβεστικη 1πυροσβεστικη 2