Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Συλλόγου Γονέων – Άναμμα του Δέντρου
Την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου, στις 7:00 μ.μ., ο Σύλλογος Γονέων του σχολείου μας διοργάνωσε μια υπέροχη χριστουγεννιάτικη γιορτή στον χώρο εκδηλώσεων του σχολείου, χαρίζοντας στιγμές χαράς και γιορτινής διάθεσης σε όλα τα παιδιά.
Κεντρικό σημείο της εκδήλωσης ήταν το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου, που γέμισε τον χώρο με φως, χαμόγελα και ενθουσιασμό. Τα παιδιά, μαζί με τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, απόλαυσαν τη ζεστή ατμόσφαιρα και μοιράστηκαν τη μαγεία των Χριστουγέννων.
Η γιορτή πλαισιώθηκε από μουσική, χορό και πλούσια ψυχαγωγία. Υπήρξε face painting, ενώ animators ανέλαβαν τη διασκέδαση των παιδιών με παιχνίδια και δραστηριότητες, κρατώντας αμείωτο το κέφι καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.
Κατά τη διάρκεια της γιορτής προσφέρθηκαν φαγητό και ποτό, δημιουργώντας ένα κλίμα φιλοξενίας και συντροφικότητας, ενώ οι μικροί μαθητές διασκέδασαν όλοι μαζί, σαν μια μεγάλη σχολική οικογένεια.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και τις θερμές ευχές τους προς τα παιδιά ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Πανουργιάς Παπαϊωάννου, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας & Διά βίου Μάθησης κ. Παναγιώτης Παρχαρίδης, καθώς και ο Βουλευτής κ. Χρήστος Σταϊκούρας, συμβάλλοντας με την παρουσία τους στο εορταστικό και χαρούμενο κλίμα της βραδιάς.
Θερμά συγχαρητήρια στον Σύλλογο Γονέων για την όμορφη πρωτοβουλία και την άψογη οργάνωση της εκδήλωσης.
Ευχόμαστε σε όλους Καλά Χριστούγεννα και μια νέα χρονιά γεμάτη υγεία, χαρά και χαμόγελα!
Πηγή: Image by Alan Frijns from Pixabay




