Γιορτή Φίλιππάκου μας

viber image 2022 11 14 09 24 36 489 censored

Στην Γιορτή του μαθητή μας Φίλιππου, ο ίδιος πήγε σε όλες τις τάξεις και κέρασε τους συμμαθητές του. Του τραγουδήσαμε τα αγαπημένα του τραγούδια και περάσαμε πάρα πολύ όμορφα! Χρόνια Πολλά Φιλιππάκο μας !

imageonline co emojiaddedimageonline co emojiadded 1imageonline co emojiadded 2imageonline co emojiadded 3

Πρόγραμμα Κολύμβησης

Το σχολείο μας την σχολική χρονιά 2022-2023 συμμετέχει σε πρόγραμμα εκμάθησης κολύμβησης. Είναι τομέας οργάνωσης και υλοποίησης του γραφείου Φυσικής Αγωγής Ανατολικής Θεσσαλονίκης. Κάθε Τρίτη την 2η ώρα πηγαίνουμε με τους μαθητές του σχολείου μας στο Εθνικό Κολυμβητήριο του Πανοράματος.

Στην πισίνα με αναλογία ένας καθηγητής φυσικής αγωγής προς ένα μαθητή μαθαίνουμε τα βασικά. Το μάθημα εκμάθησης των βασικών της κολύμβησης γίνεται με δραστηριότητες προσαρμοσμένες στους μαθητές μας. Μαθαίνουμε να κολυμπάμε έχοντας ως αρχές μας : την ασφάλεια και την διασκέδαση.

Είναι μια ώρα που περνάμε ευχάριστα και δημιουργικά μαθητές και εκπαιδευτικοί.

Δάϊκος Ζήσης

Καθηγητής Φυσικής Αγωγής

 

Επίσκεψη στο Θέατρο “Μια μπάλα για όλους”

mia mpala gia olous3

Στις 25/11/2022 επισκεφθήκαμε με τα παιδάκια του σχολείου μας το Θέατρο Πανοράματος και παρακολουθήσαμε την παράσταση “Μια μπάλα για όλους”. Τα παιδάκια μας το διασκέδασαν και το απόλαυσαν. Η παράσταση ήταν εξαιρετική. mia mpala gia olous1 mia mpala gia olous2 censored mia mpala gia olous3imageonline co emojiadded 18