ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 11-1-2021

 

Αγαπητοί γονείς , αγαπητά μας παιδιά καταρχήν ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!

Εν όψη της επαναλειτουργίας του σχολείου σας ενημερώνουμε ότι

  • Α,Β,Γ τάξεις θα προσέρχονται στο σχολείο 8.00-8.10
  • Δ,Ε,ΣΤ τάξεις θα προσέρχονται  στο σχολείο 8.10-8.20
  • Παρακαλείστε να είστε συνεπείς στην ώρα προσέλευσης
  • η ωρα αποχώρησης δεν αλλάζει δηλ. οι μικρές τάξεις θα αποχωρούν λίγο νωρίτερα (1.10) και οι μεγάλες 1.15. Οι εκπ/κοί θα συνοδεύουν τους μαθητές και θα τους κρατούν στο πάνω προαύλιο  μέχρι  να υπάρχουν κατάλληλες συνθήκες αποχώρησης (έλλειψη συνωστισμού στην έξοδο).  Δεν επιλέχθηκε η διαφορετική ώρα αποχώρησης , γιατί πολλοί γονείς παραλαμβάνου παιδιά διαφορετικών τάξεων και η αναμονή θα επέτεινε το συνωστισμό.
  • Παρακαλείστε  να μη συνωστίζεστε στις εξόδους για παραλαβή των μαθητών.
  • Το πρωί οι μαθητές θα εισέρχονται και από τις 2 πόρτες του προαυλίου
  •   Θα συνεχίσουμε να τηρούμε με συνέπεια τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την ασφάλεια των παιδιών μας

Όπως γνωρίζετε οι μαθητές μας προαυλίζονταν σε διαφορετικές ώρες και το ίδιο θα συνεχίσουμε να κάνουμε και με την επανέναρξη της λειτουργίας του σχολείου.

Υπάρχει επάρκεια αντισηπτικών,  καθώς και σαπούνι στις τουαλέτες, χειροπετσέτες και ποδοκίνητα καλαθάκια.

Οι αίθουσες και τα θρανία  απολυμαίνονται με επώνυμα -εγκεκριμένα απολυμαντικά , καθώς και οι κοινόχρηστοι χώροι(κουπαστές, παγκάκια κτλ),και θα αερίζονται τακτικά

Τέλος  τη Δευτέρα θα λειτουργήσουν 2 τμήματα ολοήμερου και από Τρίτη  3!! Εχει γίνει προσπάθεια τα τμήματα αυτά να είναι όσο το δυνατόν “κλειστά”(ιδια τμήματα ή τάξεις) ,ωστε να μειώσουμε το συγχρωτισμό.  Τα παιδιά θα γευματίζουν διαφορετικές ώρες και θα είναι σαφώς λιγότερα ανά τμήμα.

ΕΣΕΙΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΠΙΔΕΊΞΤΕ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ, ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΏΡΑ   ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΜΗ ΤΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΑΡΡΩΣΤΑ

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!