Η Επίσκεψη της κ. Μαίρης Τσόγκα: Η Συγκινητική Ιστορία του Ούσκο, της Αρκούδας με το Καροτσάκι
Μια πολύ ξεχωριστή μέρα ζήσαμε στο νηπιαγωγείο μας, όταν μας επισκέφθηκε η συγγραφέας κ. Μαίρη Τσόγκα. Η κυρία Μαίρη μας αφηγήθηκε την αληθινή και συγκινητική ιστορία του Ούσκο, της πρώτης αρκούδας στον κόσμο που χρησιμοποίησε αναπηρικό αμαξίδιο.
Ο Ούσκο, ένα μικρό αρκουδάκι που τραυματίστηκε σοβαρά όταν ήταν ακόμη μωρό, δεν μπορούσε να περπατήσει κανονικά. Όμως χάρη στην αγάπη και τη φροντίδα των ανθρώπων του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ, απέκτησε το δικό του καροτσάκι και κατάφερε να ζήσει μια όμορφη και γεμάτη ζωή.
Μέσα από την αφήγηση της συγγραφέως, μάθαμε την αξία της δύναμης, της φιλίας, της διαφορετικότητας και της αγάπης για όλα τα πλάσματα.
Η επίσκεψη της συγγραφέως κ. Μαίρης Τσόγκα άγγιξε τις καρδιές μας και μας έμαθε ότι, ακόμα κι αν κάποιος είναι διαφορετικός, μπορεί να ζήσει μια όμορφη, χαρούμενη ζωή με αγάπη και υποστήριξη.
Την ευχαριστούμε που μας γνώρισε τον Ούσκο και που μας θύμισε πως η καλοσύνη και η φροντίδα κάνουν θαύματα!



































