Εκδήλωση για Γονείς & Εκπαιδευτικούς

Όρια και ρουτίνες στη ζωή της οικογένειας.pdf page 0001

Στα πλαίσια της συμμετοχής του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κορωπίου στο πρόγραμμα Ιθάκη που υλοποιείται από επιστήμονες – συνεργάτες της Ανέλιξης,  θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2024 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του σχολείου μας  συζήτηση με θέμα :” Όρια και ρουτίνες στη ζωή της οικογένειας”.  

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

638654663256128909 1

Την Πέμπτη , 31 Οκτωβρίου 2024 είχαμε τη χαρά να  υποδεχτούμε τους ομοσπονδιακούς προπονητές της  Πετοσφαίρισης, κ. Ρουσάκη Γρηγόρη  και τη κα Γκόγκου Ευαγγελία οι οποίοι  παρουσίασαν το άθλημα στους/στις μαθητές/τριες της ΣΤ τάξης , πρόβαλλαν βίντεο με υπέροχες φάσεις από αναμετρήσεις μεταξύ των καλύτερων ομάδων του κόσμου. Έπειτα τους έδειξαν στοιχειώδεις τεχνικές και δεξιότητες του Βόλεϊ στην πράξη.

Πολλές ευχαριστίες στους ομοσπονδιακούς προπονητές  που

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Εορτή 28η Οκτωβρίου

προσκληση

Οι μαθητές της Δ΄τάξης με τις δασκάλες τους οργάνωσαν τη γιορτή της 28ης του Οκτώβρη στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του σχολείου μας. Μαθητές και γονείς του σχολείου μας είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν τα γεγονότα της Εθνικής μας Επετείου, μέσα από τις αφηγήσεις, τα ποιήματα , τα τραγούδια και τα δρώμενα  που πολύ όμορφα παρουσίασαν οι μαθητές μας.

Πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές της Δ΄ τάξης και

 » Διαβάστε όλο το άρθρο