3 Δεκεμβρίου Παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία.
Με σύνθημα “Μπες στα παπούτσια του άλλου” πραγματοποιήθηκε ένα βιωματικό εργαστήριο γνώσεων και ενσυναίσθησης στην αίθουσα εκδηλώσεων -γυμναστηρίου του σχολείου μας.
Η ψυχολόγος του σχολείου μας κ. Κωνσταντίνα Νωτίου σε συνεργασία με την κοινωνική λειτουργό κ. Εμμανουηλίδου Μαρία μας μίλησαν για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα άτομα με αναπηρία στην καθημερινότητα τους εξαιτίας της άνισης μεταχείρισης τους, για τις επιτυχίες τους στα παραολυμπιακά αθλήματα αλλά και για το ψυχικό σθένος και την δύναμη της θέλησης αυτών των ανθρώπων που γίνονται παράδειγμα προς μίμηση.
 Μαζί με τις γυμνάστριες του σχολείου μας κ. Μαλτσάκη Δήμητρα και κ. Παρόγλου Βάσω πραγματοποίησαν αθλήματα βάζοντας τους μαθητές να νιώσουν βιωματικά πως είναι να αγωνίζεσαι με κάποια αναπηρία.
 Τέλος η Γ’ τάξη με υπεύθυνη εκπαιδευτικό την κ .Δεληγιαννίδου Μανταλένα παρουσίασαν στο πλαίσιο του προγράμματος Etwinning “Athens2004-Paris 2024” μια διαδραστική παρουσίαση και ερωτήσεις- κουίζ με θέμα τους Παραολυμπιακούς αγώνες στους μαθητές της Δ’, Ε’ και Στ’ τάξης του σχολείου μας.