Το πάρκο των Δεινοσαύρων

Η τελευταία έξοδος του σχολείου για την φετινή χρονιά ήταν στο πάρκο των δεινοσαύρων στις Γούρνες. Μας ξενάγησαν στον μαγικό και επιβλητικό κόσμο των δεινοσαύρων. Εκεί φιλοξενούνται πάνω από 50 διαφορετικά είδη  δεινοσαύρων αγάλματα και ρομποτικά εκθέματα. Μετά την ξενάγηση τα παιδιά είχαν την δυνατότητα να παίξουν στον χώρο των ανασκαφών εξερευνώντας τα απολιθώματα και να διασκεδάσουν στον παιδότοπο του πάρκου.

 

πάρκο 7

πάρκο 1

πάρκο 6

 

πάρκο 4

πάρκο 8πάρκο 9πάρκο 10πάρκο11

 

 

Επίσκεψη στο Δημοτικό Σχολείο

Ομαλή μετάβαση των νηπίων στο δημοτικό.
Το νηπιαγωγείο στο τέλος κάθε σχολικής χρονιάς, στην προσπάθειά του να βοηθήσει την μετάβαση των νηπίων στο νέο τους σχολείο, οργανώνει εκπαιδευτικές δραστηριότητες ώστε τα παιδιά να προσεγγίσουν ομαλά το νέο σχολικό περιβάλλον. Είναι σκόπιμο να γίνει συζήτηση και ενημέρωση των παιδιών για τις αλλαγές που θα έρθουν.
Έτσι και φέτος επισκεφτήκαμε τον χώρο του δημοτικού. Μας υποδέχτηκε η διευθύντρια και μας ξενάγησε στους χώρους του κτιρίου. Μετά μας περίμενε μια έκπληξη. Τα παιδιά της Α΄ δημοτικού είχαν ετοιμάσει για μας εξαιρετική υποδοχή με τραγουδάκια. Αφού τραγουδήσαμε και ανταλλάξαμε δώρα, ανανεώσαμε το ραντεβού μας για τον Σεπτέμβρη γεμάτοι όνειρα και ελπίδες.

 

μετάβαση 5

μετάβαση 2

μετάβαση 4

μετάβαση 6