Απόκριες στο νηπιαγωγείο μας.

Όλα τα παιδιά περιμένουν με χαρά τις ΑΠΟΚΡΙΕΣ. Είναι από τις πιο χαρούμενες γιορτές μέσα στο έτος. Τα παιδιά γεύτηκαν πολλές δραστηριότητες: κατασκευές, τραγούδια, μασκέ πάρτι. Ο σύλλογος γονέων οργάνωσε και αποκριάτικη εκδήλωση εκτός σχολείου με μεγάλη επιτυχία.

Την Τσικνοπέμπτη τσικνίσαμε όλοι μαζί στο σχολείο, χορέψαμε παίξαμε πολλά παιχνίδια, γελάσαμε με την ψυχή μας. Τα παιδιά φόρεσαν τις στολές τους, τις παρουσίασαν στους φίλους τους. Η κάθε στολή είχε κάτι να πει. Γιατί κάθε μασκαράς κρύβει μια ιστορία.

ΑΠΟΚΡΙΕΣ 4

 

 

ΚΛΟΟΥΝ

ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΕΛ 3

στεφανια καπελα

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΕΛ 1


ΑΠΟΚΡΙΕΣ 5

Περιμένοντας την Καθαρή Δευτέρα, μιλήσαμε για τους χαρταετούς, ακούσαμε τους χαρταετούς του Μίκη, φτιάξαμε ο καθένας τον χαρταετό του.

ΧΑΡΤΑΕΤΟΙ

ΧΑΡΤΑΕΤΟΙ 1

 

 

ΧΑΡΤΑΕΤΟΙ 2

Όσο για την Κυρά Σαρακοστή ήρθε αθόρυβα στη ζωή μας για να  μας επαναφέρει και πάλι σε τάξη. Μας έδειξε την ποδιά της που ήταν γεμάτη απο  πεντανόστιμες και υγιεινές τροφές. Μας φανέρωσε και το μεγάλο μυστικό της, πως με τον ερχομό της προμηνύεται και ο ερχομός του Πάσχα. Ναι! εφτά ποδαράκια της Σαρακοστής …………εφτά εβδομάδες ως το Πάσχα. Παιδιά… μην ξεχνάτε να μου θυμίζετε να κόβουμε ένα ποδαράκι κάθε Παρασκευή.

ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ