Φτάσαμε στο τέλος………………………..

Σαν πλησίαζε  ο Ιούνιος, το μυαλό όλων μας άρχισε να τρέχει στις ακρογιαλιές, σε μαγικά ταξίδια, σε καλοκαιρινές γευστικές απολαύσεις, όπως ένα χωνάκι παγωτό με χίλιες χρωματιστές μπάλες. Όμως  όσο κι αν ήταν  δύσκολο να αντισταθούμε, επιλέξαμε να τελειώσουμε τη σχολική  χρονιά μας δημιουργικά. Θέλαμε οι τελευταίες μέρες να μας μείνουν αξέχαστες, μια και οι περισσότεροι την επόμενη χρονιά θα φοιτούμε στην  Ά  Δημοτικού.

ΟΙ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

Επισκεφτήκαμε το ενυδρείο στις Γούρνες Ηρακλείου και εντυπωσιαστήκαμε βλέποντας τα θαλάσσια ζώα να κινούνται ολοζώντανα μπροστά μας, χωρίζοντάς  μας μόνο ένα χοντρό γυαλί. Συναρπαστική εμπειρία!

IMG 8820 1

Στο μουσείο Φυσικής ιστορίας είχαμε μια μοναδική ξενάγηση από τους  υπεύθυνους προγραμμάτων του μουσείου. Τους ευχαριστούμε πολύ.

 

IMG 9068

 

IMG 9063

Επισκεφτήκαμε το Δημοτικό Σχολείο που βρίσκεται στο Νηπιαγωγείο μας. Πήραμε μια γεύση από την σχολική ζωή που πρόκειται να έχουμε την επόμενη χρονιά.

IMG 9057IMG 9056

 

 

Και αφού φτάσαμε στο τέλος της χρονιάς, θα έπρεπε να ετοιμάσουμε τους φακέλους μας. Ζωγραφίσαμε τα εξώφυλλα με θαλασσινές εικόνες. Καραβάκια σε ήρεμα ή φουρτουνιασμένα θαλασσινά νερά, το ένα ωραιότερο από το άλλο.

IMG 9089 φάκελος4 1

 

φάκελοι9 1

φάκελοι8 1 φάκελοι7 1

φάκελοι6 1 φάκελοι 10 2

φάκελος4 φάκελος3

Κι επειδή σε όλους αρέσουν τα ταξίδια, ακολουθήσαμε το μαγικό ταξίδι του νερού, δημιουργώντας μια πανέμορφη  θεατρική ιστορία που την ζωντάνεψαν όλα τα παιδιά, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό.

 

θεατρικό 5

ΘΕΑΤΡΙΚΟ 2

Η γιορτή τέλειωσε με  οικολογικά μηνύματα στα ελληνικά και στα αγγλικά.

SAVE THE WATER – SAVE THE PLANET.

συνθηματα 2 συνθήματα 1

Κατά την διάρκεια της σχολικής χρονιάς είχαμε την ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με την Αγγλική γλώσσα, να ακούσουμε τραγούδια παραμύθια, να παίξουμε παιχνίδια……στα αγγλικά.

Τα τραγούδια των αγγλικών στους παρακάτω συνδέσμους

hello how are you – Αναζήτηση Google

good morning song – Αναζήτηση Google

what’s your favourite colour – Αναζήτηση Google

wheels on the bus – Αναζήτηση Google

5 little ducks – Αναζήτηση Google

Αγαπημένα μας παιδιά οι δασκάλες σας  ευχόμαστε  σε όποια μονοπάτια της ζωής σας κι αν βαδίζετε, να συναντάτε αγάπη κι ευτυχία. Να θυμάστε θα είστε πάντα στην καρδιά μας.

Κ Α Λ Ο   Κ Α Λ Ο Κ Α Ι Ρ Ι