Την Παρασκευή 9 Μαΐου 2025, η αυλή του 53ου Νηπιαγωγείου Θεσσαλονίκης γέμισε με χαμόγελα, τραγούδια και συγκίνηση, σε μια ξεχωριστή γιορτή αφιερωμένη στις μανούλες των παιδιών μας!
Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, οι μικροί μαθητές και οι νηπιαγωγοί προετοίμασαν με αγάπη μια υπέροχη εκδήλωση, γεμάτη εκπλήξεις και δημιουργία. Η αυλή του νηπιαγωγείου μεταμορφώθηκε σε έναν χώρο χαράς και ζεστασιάς, όπου οι μαμάδες είχαν την τιμητική τους.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με όμορφα παιδικά τραγούδια που τραγούδησαν τα παιδιά με ενθουσιασμό, αφιερωμένα φυσικά στις μητέρες τους. Στη συνέχεια, απήγγειλαν συγκινητικά ποιήματα που προκάλεσαν ρίγη συγκίνησης σε πολλούς από τους παρευρισκόμενους.
Ακολούθησαν διαδραστικά παιχνίδια, όπου μητέρες και παιδιά συμμετείχαν με ενθουσιασμό, γελώντας και δημιουργώντας μοναδικές αναμνήσεις. Η συνεργασία και η αγάπη μεταξύ μικρών και μεγάλων ήταν εμφανής σε κάθε δραστηριότητα.
Η γιορτή έκλεισε με γλυκές λιχουδιές και κεράσματα που είχαν ετοιμάσει οι γονείς, προσφέροντας μια ευκαιρία για χαλαρή κουβέντα και ανταλλαγή ευχών μεταξύ όλων.
Ήταν μια μέρα γεμάτη συναίσθημα, αγκαλιές και όμορφες στιγμές που θα μείνουν αξέχαστες σε όλους. Ευχαριστούμε θερμά όλες τις μανούλες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και μοιράστηκαν μαζί μας αυτή τη μοναδική γιορτή!
Χρόνια Πολλά σε όλες τις μανούλες! 💐
Με αγάπη,
Οι νηπιαγωγοί και τα παιδιά του 53ου Νηπιαγωγείου Θεσσαλονίκης