Διάκριση της μαθητικής ταινίας του σχολείου μας “Cooking Up Hope”

βραβείο 1

Με μεγάλη μας χαρά και συγκίνηση σας ανακοινώνουμε τη διάκριση της μαθητικής ταινίας του σχολείου μας “Cooking Up Hope”, που κατέκτησε το δεύτερο βραβείο στον   5ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Οπτικοακουστικής Δημιουργίας, “Τα σχολεία εκπέμπουν στην ΕΡΤ” για το σχολικό έτος  2022-2023. Η ταινία δημιουργήθηκε συνεργατικά από τα περσινά τμήματα  Ε1  και  Ε2.

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές και στις μαθήτριές μας για τη συνεργασία και  τη δημιουργικότητά τους.  Κατά την αξιολόγηση των ταινιών λήφθηκε υπόψη ο βαθμός εμπλοκής των μαθητών-τριών στην ιδέα, στην έρευνα, στο σενάριο, στην παραγωγή και υλοποίηση της ταινίας καθώς και η πρωτοτυπία της ιδέας.  Περισσότερες λεπτομέρειες για τα βραβεία και την τελετή απονομής, θα ανακοινωθούν από την νέα χρονιά.

Οι βραβευμένες μαθητικές ταινίες, θα προβληθούν από τις πλατφόρμες της  ΕΡΤ  στο πλαίσιο ειδικής σειράς εκπομπών, θα αναρτηθούν στους διαδικτυακούς τόπους της  Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης και του  Αρχείου της ΕΡΤ  και θα πάρουν τη  Σφραγίδα Ποιότητας «i-create».

Υπεύθυνες καθηγήτριες:  Κατερίνα Κούπα και Βασιλική Τσιούμαρη

Μπορείτε να δείτε την  ανακοίνωση των βραβείων  στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://blogs.sch.gr/dertv/2023/10/10/vraveia-5oy-diethnoys-mathitikoy-diagonismoy-optikoakoystikis-dimioyrgias-ta-scholeia-ekpempoyn-stin-ert/

Μπορείτε να δείτε την  ταινία  μας στο κανάλι του σχολείου μας στο youtube:

Η ταινία μας στο  Φωτόδεντρο i-create  (πανελλήνιο αποθετήριο ψηφιακών μαθητικών δημιουργιών της εκπαιδευτικής ραδιοτηλεόρασης)

http://photodentro.edu.gr/i-create/r/8545/1431?locale=el

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *