Τα παιδιά παίρνουν τον λόγο και στέλνουν μία κάρτα στον Πρωθυπουργό..

child 865116 1920

Στο πλαίσιο των παγκόσμιων διεργασιών που πραγματοποιούνται αυτή την περίοδο, για την ανάδειξη του ζητήματος της κλιματικής αλλαγής οι μαθητές του 3ου τμήματος του ολοήμερου, έγραψαν κάρτες με  αισιόδοξα μηνύματα για το περιβάλλον, την κλιματική αλλαγή και την προστασία της φύσης, για να τις απευθύνουν στον Πρωθυπουργό, ο οποίος πρόκειται να παραβρεθεί στη διάσκεψη κορυφής του ΟΗΕ για το κλίμα (COP28) που πρόκειται να πραγματοποιηθεί φέτος στο Ντουμπάι, από τις 30 Νοεμβρίου έως και τις 14 Δεκεμβρίου 2023.

Οι κάρτες έχουν σταλεί για να αναρτηθούν στο ειδικό drive που έχει δημιουργήσει η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ), προκειμένου να αποσταλούν με τη μορφή ψηφιακού αρχείου στο γραφείο του Πρωθυπουργού ενόψει της παρουσίας του στο Ντουμπάι για το COP28.

Οι μαθητές μας που είναι το μέλλον της ανθρωπότητας έστειλαν αισιόδοξα μηνύματα για το περιβάλλον και την κλιματική κρίση. Το μέλλον μας ως ανθρώπων πάνω στη Γη θα εξαρτηθεί από το μέλλον της περιβαλλοντικής κρίσης, αν και κατά πόσο οι επιστήμονες και οι πολιτικοί παίρνοντας τις αποφάσεις για το μέλλον της ανθρωπότητας θα δώσουν την πλέον ευοίωνη λύση στο πιο επείγον θέμα της προστασίας της ανθρωπότητας.  Ας ελπίσουμε ότι θα ακουστεί η αγωνία τους για το μέλλον του πλανήτη μας. «Ευχόμαστε» οι ευχές και οι σκέψεις τους να γίνουν πραγματικότητα και να βοηθήσουν τους ηγέτες να πάρουν σωστές αποφάσεις για την σωτηρία του πλανήτη.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις κάρτες που δημιούργησαν οι μαθητές μας



Λήψη αρχείου

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *