Μήνας: Μάρτιος 2023

Ε Twinning & Εργαστήρια Δεξιοτήτων: Ζω καλύτερα – Ευ Ζην7!!!

7o Εργαστήριο Τίτλος: Αξιολόγηση Και κάπως έτσι τελειώνει ο 1ος Θεματικός μας κύκλος !!! Με την αξιολόγηση από τα παιδιά και συγκεκριμένα με ένα διαδικτυακό quiz που δημιούργησε η ιδρύτρια… Διαβάστε περισσότερα »

Διεθνής Ημέρα Ευτυχίας: 20-3-2023!!!

Η Διεθνής Ημέρα Ευτυχίας γιορτάζεται σε όλο τον κόσμο στις 20 Μαρτίου. Ιδρύθηκε από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στις 28 Ιουνίου 2012. Η Διεθνής Ημέρα Ευτυχίας στοχεύει να… Διαβάστε περισσότερα »

E Twinning & Εργαστήρια Δεξιοτήτων: Δημιουργώ Καινοτομώ7 !!!

6o Εργαστήριο Τίτλος: Αξιολόγηση Let’s play our Quiz !! Ερωτηματολόγιο Αξιολόγησης της ενότητας Και με το ερωτηματολόγιο αξιολόγησης ανατροφοδότησης κλείνει και ο συγκεκριμένος θεματικός κύκλος. Το ερωτηματολόγιο ένα διαδικτυακό quiz… Διαβάστε περισσότερα »

E Twinning & Εργαστήρια Δεξιοτήτων: Δημιουργώ Καινοτομώ5 !!!

4o Εργαστήριο Τίτλος: Παίζοντας με τον καιρό 1η δραστηριότητα Ας παίξουμε λοιπόν φίλοι μας!!! Ήρθε η ώρα να δείξουμε τι μάθαμε. Μαζί με τους e twinners φίλους μας δημιουργήσαμε το… Διαβάστε περισσότερα »

E Twinning & Εργαστήρια Δεξιοτήτων: Δημιουργώ Καινοτομώ6 !!!

5o Εργαστήριο Τίτλος: Δελτίου καιρού 1η δραστηριότητα Παρακολουθούμε στο διαδίκτυο δελτία καιρού αλλά και τις προγνώσεις καιρού στο κινητό μας. Ακούμε προσεκτικά τι λέει ο παρουσιαστής και καταγράφουμε τις λέξεις… Διαβάστε περισσότερα »

E Twinning & Εργαστήρια Δεξιοτήτων: Δημιουργώ Καινοτομώ4 !!!

What’s The Weather Today? Weather Reports- Τι Καιρό Έχουμε Σήμερα; Είναι καιρός για τους μικρούς μας μετεωρολόγους να παρατηρήσουν και να αναφέρουν καιρικά φαινόμενα του τόπου που ζουν για το… Διαβάστε περισσότερα »

E Twinning & Εργαστήρια Δεξιοτήτων: Δημιουργώ Καινοτομώ3 !!!

Steam and Meteorological instruments- Μετεωρολογικά όργανα Μικροί μετεωρολόγοι σε δράση!!!3o Εργαστήριο 3ο Εργαστήριο Τίτλος: Μετεωρολογικά Όργανα 1η δραστηριότητα Αφού γνωρίσαμε τα διάφορα καιρικά φαινόμενα και κατανοήσαμε τη σημασία της πρόγνωσης… Διαβάστε περισσότερα »

E Twinning & Εργαστήρια Δεξιοτήτων: Δημιουργώ Καινοτομώ2 !!!

2o Εργαστήριο Τίτλος: Καιρικά Φαινόμενα Weather phenomena and experiments!!! 1η δραστηριότητα Η ζωή των πιγκουίνων γίνεται αφορμή να μιλήσουμε για τον καιρό στην Ανταρκτική και να κάνουμε συγκρίσεις με τον… Διαβάστε περισσότερα »

e Twinning & εργαστήρια Δεξιοτήτων: Δημιουργώ καινοτομώ1 !!!

e Twinning & εργαστήρια Δεξιοτήτων: Δημιουργώ καινοτομώ Δημιουργική σκέψη και Πρωτοβουλία!!! Τα εργαστήρια δεξιοτήτων συνεχίζονται με τον δεύτερο θεματικό κύκλο. Τα εργαστήρια και αυτού του κύκλου, όπως και του πρώτου,… Διαβάστε περισσότερα »

Μίλα τώρα !!!! 2023

ΤοΝηπιαγωγείο μας για μία ακόμα συνεχόμενη χρονιά συμμετέχει στην πανελλαδική εκστρατεία ‘Μίλα Τώρα’ του «Χαμόγελου του Παιδιού» ενάντια στον ενδοσχολικό εκφοβισμό.