Μήνας: Ιανουάριος 2023

2023 κοπή βασιλόπιτας!

Ευχαριστούμε το ζαχαροπλαστείο “Όνειρα Γλυκά” για την πεντανόστιμη βασιλόπιτα!!! Και η τυχερή της χρονιάς η Νιόβη μας!!! https://youtube.com/shorts/C2bjL3bCj5Y

Αστέρι Ευχής – Πιστοποιητικό υιοθεσίας!!!

Το Νηπιαγωγείο μας για άλλη μια φορά κατάφερε να κάνει πραγματικότητα το όνειρο ενός παιδιού! Και του χρόνου να είμαστε καλά Λήψη αρχείου

Χριστούγεννα 2022: Φιλανθρωπική δράση με τον Ορίζοντα!!

Με τις Άγιες μέρες να πλησιάζουν μετά από πρόσκληση της κας Χρυσούλας Καζάκου εκ μέρους του Συλλόγου Ορίζοντας αποφασίσαμε να συμμετάσχουμε στην 1η δράση του “Με τα δυο μου τα… Διαβάστε περισσότερα »

Χριστούγεννα 2022 Περιμένοντας τον Άγιο Βασίλη!

Και μετά από πολλές πολλές ευχές τελικά ήρθε!!! … και ήρθε δύο φορές γιατί ήμασταν καλά παιδιά λέει!!!

Ε Twinning & Εργαστήρια Δεξιοτήτων: Ζω καλύτερα – Ευ Ζην6 !!!

6o Εργαστήριο Τίτλος: Ολοκλήρωση Με τους φίλους μας από το eTwinning αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε όλα αυτά που μάθαμε και να φτιάξουμε όλοι μαζί μια κοινή ιστορία για τη φιλία!!! Το… Διαβάστε περισσότερα »

Ε Twinning & Εργαστήρια Δεξιοτήτων: Ζω καλύτερα – Ευ Ζην5 !!!

5o Εργαστήριο : Τίτλος: Ψυχική ενδυνάμωση 1η δραστηριότητα: Η παροιμία της φιλίας! The proverb of friendship Και μια και μιλάμε για συναισθήματα και ιδιαίτερα για αυτό της φιλίας….. Ψάξαμε στο… Διαβάστε περισσότερα »

Ε Twinning & Εργαστήρια Δεξιοτήτων: Ζω καλύτερα – Ευ Ζην4 !!!

4ο εργαστήριο: Ανάπτυξη κριτικής σκέψης 1η δραστηριότητα Code week-e Twining Beebot discovers the life cycles Mέσα από το e Twinning πρόγραμμα που συμμετέχουμε: Beebot discovers the life cycles ψάχνουμε τα… Διαβάστε περισσότερα »

Ε Twinning & Εργαστήρια Δεξιοτήτων: Ζω καλύτερα – Ευ Ζην3 !!!

3o Εργαστήριο Τίτλος: Αναγνώριση συναισθημάτων-Εμβάθυνση Το συνεργατικό μας παιχνίδι για τη ΦΙΛΙΑ!!! Our common gameboard of friendship 1η δραστηριότητα Μια θάλασσα η ψυχή του ανθρώπου και κύματα τα συναισθήματα. Άλλοτε… Διαβάστε περισσότερα »

Ε Twinning & Εργαστήρια Δεξιοτήτων: Ζω καλύτερα – Ευ Ζην2 !!!

2o Εργαστήριο Τίτλος: Αναγνωρίζουμε τα συναισθήματά μας!!! 1η δραστηριότητα Στην παρεούλα διαβάσαμε το παραμύθι του προγράμματος του ΙΕΠ οι δύο φίλοι και ακολούθησε συζήτηση. Ακολούθησε προβληματισμός για τη συμπεριφορά των… Διαβάστε περισσότερα »

Ε Twinning & Εργαστήρια Δεξιοτήτων: Ζω καλύτερα – Ευ Ζην1 !!!

Ενταγμένα στο έργο eTwinning “Beebot discovers the life cycles” τα εργαστήρια δεξιοτήτων και τη φετινή σχολική χρονιά σε ένα ευρωπαϊκό έργο με κοινές δράσεις με τους εταίρους μας. 1ος Θεματικός… Διαβάστε περισσότερα »