Μήνας: Νοέμβριος 2020

Ασφάλεια στο διαδίκτυο 3ο μέρος 27-11-2020

Αφού γνωρίσαμε τα μέρη και τη χρησιμότητα του Η/Υ, αφού περάσαμε αναγκαστικά στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση και αναφερθήκαμε στο τι θα πει διαδικτυακή τάξη και τους κανόνες που διέπουν τη… Διαβάστε περισσότερα »

Ασφάλεια στο διαδίκτυο με λόγια απλά!!! 26-11-2020

Η ασφάλεια στο διαδίκτυο μας απασχόλησε και σήμερα… Λήψη αρχείου   και για να ξεσκουριάσουμε γυμναστική και χορός!!!

Παραμύθια μια συνήθεια… και ο λογότυπος έτοιμος!!!

Και ναι το πρόγραμμά μας έχει μασκότ με όνομα τη λένε ΒΑΓΙΑ     και λογότυπο!!! Το βίντεο με την παρουσίαση των παιδιών μας!!!   Και το βίντεο με την… Διαβάστε περισσότερα »

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ 25-11-2020

Και η καραντίνα συνεχίζεται μαζί και τα διαδικτυακά μας μαθήματα!!! Στο πλαίσιο του e Twinning και του προγράμματος που επεξεργαζόμαστε, ¨Παραμύθια μια συνήθεια…. Ή με πηλό και με ρεβύθια¨ ας… Διαβάστε περισσότερα »

24-11-2020 Αποχαιρετώντας το Φθινόπωρο!!!

Η ψηφιακή μου τάξη 24-11-2020!!! Λήψη αρχείου Με το παρακάτω βίντεο αποχαιρετήσαμε το φθινόπωρο!!!  

Είμαστε διαφορετικοί αλλά ίσοι!!!

Είμαστε όλοι διαφορετικοί μεταξύ μας αλλά και ΙΣΟΙ!!! Στο αρχείο που ακολουθεί θα βρεις και άλλα όμορφα  παραμύθια για τη διαφορετικότητα!!! Λήψη αρχείου

20-11-2020 Παγκόσμια ημέρα για τα δικαιώματα των παιδιών

20-11-2020 Όλες οι δραστηριότητες μας για όσους τις έχασαν και θέλουν να ανατρέξουν σε αυτές. Παιχνίδια online για τα δικαιώματα του παιδιού. Κάνετε κλικ στους συνδέσμους και παίζετε… Λήψη αρχείου… Διαβάστε περισσότερα »

Η πρώτη μας εικονική τάξη

Με μεγάλη υπομονή τα παιδιά μου κατάφεραν να παρακολουθήσουν σήμερα ένα πιο ολοκληρωμένο μάθημα απ΄ότι εχθές !!! Και σε άλλα με υγεία!!! Λήψη αρχείου

Έναρξη ηλεκτρονικών τάξεων – Ασύγχρονη εκπαίδευση

Έναρξη ηλεκτρονικών τάξεων  Αγαπητοί γονείς, ​ Προκειμένου να είμαστε σε θέση να ανταπεξέλθουμε αποτελεσματικά στα νέα δεδομένα και να τα αντιμετωπίσουμε με αισιόδοξη και θετική ματιά, δημιουργήσαμε τις ηλεκτρονικές μας… Διαβάστε περισσότερα »

Οδηγίες και πληροφορίες για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Οδηγίες και πληροφορίες για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση Αγαπητοί γονείς, Οι σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, λόγω της αναστολής λειτουργίας τους, υποχρεούνται να παρέχουν σύγχρονη εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση καλύπτοντας τη… Διαβάστε περισσότερα »