Δραστηριότητες για το … σπίτι!!!!

mikros-anagnostis

Ο Μικρός Αναγνώστης

 

Για να μη σας λείψουν τα παραμύθια, οι κυρίες προτείνουν να ακούσετε ιστορίες αγαπημένων συγγραφέων
διαβασμένες από γνωστούς ηθοποιούς, ενώ θα   ξεφυλλίζετε μόνα σας το ψηφιακό βιβλίο και θα απολαμβάνετε την εικονογράφηση.

Αερόστατο – Ψηφιακά Εκπαιδευτικά Παιχνίδια

Μπορούμε να μάθουμε παίζοντας!!!!
Το Αερόστατο είναι μία εκπαιδευτική πύλη, ειδικά σχεδιασμένη για παιδιά 3-7 ετών, μέσα στην οποία μπορούν να παίζουν και παράλληλα να μαθαίνουν. Υλοποιήθηκε από το Ινστιτούτο Επεξεργασίας του Λόγου στο πλαίσιο της Οριζόντιας Πράξης με τίτλο «Διαδικτυακή εκπαιδευτική πύλη ψυχαγωγίας και μάθησης για μικρά παιδιά» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση».
Στόχος της πύλης είναι η ανάπτυξη των γλωσσικών δεξιοτήτων των παιδιών, καθώς και η ολόπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητάς τους μέσα από την ενίσχυση των νοητικών, συναισθηματικών, επικοινωνιακών και ψυχοκινητικών δεξιοτήτων τους. Τα μικρά παιδιά εξοικειώνονται με βασικές έννοιες και αποκτούν γνώσεις και δεξιότητες μέσα από δραστηριότητες, οργανωμένες σε δέκα (10) θεματικές ενότητες: Μαθηματικά, Σχήματα, Μουσική, Ο εαυτός μου και οι άλλοι, Βασικές έννοιες, Οι φωνούλες της γλώσσας, Ξένες γλώσσες, Ανακαλύπτω τον κόσμο, Διαβάζω και Γράφω.

Φωτόδεντρο – Ψηφιακό υλικό για παιδιά προσχολικής ηλικίας

Το Φωτόδεντρο είναι ο Εθνικός Συσσωρευτής Εκπαιδευτικού Περιεχομένου για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Αποτελεί την κεντρική E-υπηρεσία του Υπουργείου Παιδείας για την ενοποιημένη αναζήτηση και διάθεση ψηφιακού εκπαιδευτικού περιεχομένου στα σχολεία. Είναι ανοιχτό σε όλους, μαθητές, εκπαιδευτικούς, γονείς αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Online Παιχνίδια από το Αρχαιολογικό Μουσείο Θηβών

 

Μπορούμε να γίνουμε αρχαιολόγοι!!!!
Ψηφιακά παιχνίδια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά την επεξεργασία θεματικής ενότητας ή πολιτιστικού προγράμματος σχετικού με τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό
 

Χρήσιμα ψηφιακά παιχνίδια για κατανόηση μαθηματικών εννοιών

Ή και μαθηματικοί…..

Σχετικά με 4ο Νηπιαγωγείο Κουνουπιδιανών

Δύο λογάκια ξεκινώντας …
Φίλοι μας , σας καλωσορίζουμε στο ιστολόγιο του 4ου 2/θέσιου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου Κουνουπιδιανών Χανίων και σας ευχόμαστε καλή περιήγηση.
Με πολλή αγάπη δημιουργήσαμε αυτό το ιστολόγιο με σκοπό εκτός των άλλων να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να μοιραστούμε τις δημιουργικές στιγμές μας.
Το Νηπιαγωγείο μας βρίσκεται στο Πιθάρι Ακρωτηρίου.
Στεγάζεται σε ιδιωτικό κτίριο με έναν αιωνόβιο Πρίνο που σκιάζει την φιλόξενη αυλή του.
Στο νηπιαγωγείο μας λειτουργούν 2 τμήματα υποχρεωτικού ωραρίου και ένα τμήμα ολοήμερου προγράμματος.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο Τηλ. και FAX 2821049570 αλλά και στο e-mail του σχολείου μας : mail@4nip-kounoup.chan.sch.gr


Περισσότερες πληροφορίες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *