Αποστολή στο Κύτταρο της Χαλέπας

Με την ολοκλήρωση του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας των Δικαιωμάτων του Παιδιού, και αφού οι εισπράξεις απο την κλήρωσή μας ήταν ικανοποιητικές, περάσαμε στην τελική φάση του σχεδίου μας.

Έτσι την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου ξεκινήσαμε τις ετοιμασίες μας για την επίσκεψή μας στο Κύτταρο.

Αρχικά καταγράψαμε όλα αυτά που θα θέλαμε σαν παιδιά να γευτούμε αυτές τις μέρες των εορτών, αλλά και άλλες ανάγκες που πιστεύαμε, ότι θα είχαν οι οικονομικά αδύναμοι όπως έλεγαν οι κυρίες.

Κι επειδή στα δώρα αυτό που προσέχει κάποιος είναι το περιτύλιγμα, ξεκινήσαμε την εικαστική μας δημιουργία, ζωγραφίζοντας την τεράστια κόλλα που θα τυλίγαμε την κούτα στην οποία θα βάζαμε μέσα τα ψώνια. Και πιστέψτε μας ήταν μία ιδιαίτερα διασκεδαστική δημιουργία.

 

Screenshot 2016-01-02 12.44.01

 

Έτσι γεμίσαμε την κόλλα περιτυλίγματος με χαριτωμένα  ταρανδάκια και όταν ήμασταν πλέον καθ΄ όλα έτοιμοι, περιμέναμε τους γονείς και…..

 

Screenshot 2016-01-02 12.50.22

 

…με τη λίστα με τα ψώνια στα χέρια, να ΄μαστε στο S/M.

Με γέλια και φωνές, ζωντάνεψε το μαγαζί, γεμίσαμε τα καρότσια μας, περάσαμε από το ταμείο , πήραμε τα ψώνια και μία τεράστια κορδέλα λογαριασμό και ξεκινήσαμε για τον τελικό μας προορισμό….

 

…και φθάσαμε στο Κύτταρο!!!!!!!!!

 

Στην είσοδο  μας περίμενε η κα Μαρία η οποία μας βοήθησε να πάμε μέσα τα ψώνια.

Τραγουδώντας τα Τρίγωνα Κάλαντα μπήκαμε μέσα, όπου μας καλωσόρισε η κα Κληματσάκη και αφού μας  ευχαρίστησε και  μας κέρασε καλούδια, βοηθήσαμε στην τακτοποίηση αυτών, που είχαμε πάει και με χαμόγελα στα χείλη τους αποχαιρετήσαμε και πήραμε ικανοποιημένοι το δρόμο του γυρισμού.

 

Screenshot 2016-01-02 15.12.17

 

Και πιστέψτε μας αισθανθήκαμε μεγάλη περηφάνεια που συμβάλαμε και εμείς,  όσο μπορούσαμε, ώστε να περάσουν όμορφα Χριστούγεννα κάποια παιδιά της πόλης μας……

 

 

Σχετικά με 4ο Νηπιαγωγείο Κουνουπιδιανών

Δύο λογάκια ξεκινώντας …
Φίλοι μας , σας καλωσορίζουμε στο ιστολόγιο του 4ου 2/θέσιου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου Κουνουπιδιανών Χανίων και σας ευχόμαστε καλή περιήγηση.
Με πολλή αγάπη δημιουργήσαμε αυτό το ιστολόγιο με σκοπό εκτός των άλλων να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να μοιραστούμε τις δημιουργικές στιγμές μας.
Το Νηπιαγωγείο μας βρίσκεται στο Πιθάρι Ακρωτηρίου.
Στεγάζεται σε ιδιωτικό κτίριο με έναν αιωνόβιο Πρίνο που σκιάζει την φιλόξενη αυλή του.
Στο νηπιαγωγείο μας λειτουργούν 2 τμήματα υποχρεωτικού ωραρίου και ένα τμήμα ολοήμερου προγράμματος.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο Τηλ. και FAX 2821049570 αλλά και στο e-mail του σχολείου μας : mail@4nip-kounoup.chan.sch.gr


Περισσότερες πληροφορίες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *