Δραστηριότητες Δεκεμβριου του Τ.Ε.1 και του Τμήματος Α4 για το E-Twinning project STEAMan travels to Europe”
Δραστηριότητες Δεκεμβρίου ”STEAMan travels to Europe”
- Τ.Ε.1 – ”Ας γνωρίσουμε την Τσεχία”
Οι μαθητές με την βοήθεια των γονιών τους και των εκπαιδευτικών έψαξαν και βρήκαν πληροφορίες για την Τσεχία και τις παρουσίασαν στους φίλους του.
- ΤΜΗΜΑ Α4 ”Ας γνωρίσουμε την Τσεχία ”
Οι μαθητές με την βοήθεια των γονιών τους και των εκπαιδευτικών έψαξαν και βρήκαν πληροφορίες για την Τσεχία και τις παρουσίασαν στους φίλους του.
- Τ.Ε.1 – ”Ανταλλαγή δώρων και ευχητήριων καρτών μεταξύ των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα E-Twinning
Γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί, δημιουργήσαμε ευχητήριες κάρτες και κουραμπιέδες και μαζί με άλλα δώρα τα στείλαμε στους φίλους μας στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αυτισμού του Brno της Τσεχίας ( Primary Autistic school of Brno ).
Τα δώρα που μας έστειλαν οι φίλοι μας από το Primary Autistic school of Brno της Τσεχίας.
- Τμήμα Α4 – ”Ανταλλαγή δώρων και ευχητήριων καρτών μεταξύ των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα E-Twinning
Γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί, δημιουργήσαμε ευχητήριες κάρτες και κουραμπιέδες και μαζί με άλλα δώρα τα στείλαμε στους φίλους μας στο Maltepe Kindergarten της Τουρκίας.
- Τ.Ε.1 – ”Δημιουργία κοινού ημερολογίου με ζωγραφιές όλων των τμημάτων που συμμετέχουν στο E-Twinning project”
Οι μαθητές του Τ.Ε.1 επέλεξαν να ζωγραφίσουν τον μήνα Ιούνιο και Νοέμβριο.
- Τμήμα Α4 – ”Δημιουργία κοινού ημερολογίου με ζωγραφιές όλων των τμημάτων που συμμετέχουν στο E-Twinning project”
Οι μαθητές του τμήματος Α4 επέλεξαν να ζωγραφίσουν τον μήνα Μαϊο.















