
Την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου, το νηπιαγωγείο μας πραγματοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη στους Μύλους, όπου συμμετείχε στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Μύλοι, μύθοι, παραμύθι».
Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την παρουσίαση του παιδικού βιβλίου «Όταν ο ήλιος πάει για ύπνο», από τη συγγραφέα Αργυρώ Πιπίνη, η οποία με ζεστό και παραστατικό τρόπο ταξίδεψε τους μικρούς μας μαθητές στον κόσμο του παραμυθιού. Η δράση ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και δημιουργική, ενθουσιάζοντας τα παιδιά και ενισχύοντας τη φαντασία και την αγάπη τους για το βιβλίο.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τη συγγραφέα Αργυρώ Πιπίνη για την όμορφη παρουσίαση, καθώς και τους υπεύθυνους του προγράμματος για τη φιλοξενία και την άρτια οργάνωση. Τέτοιες δράσεις συμβάλλουν ουσιαστικά στη βιωματική μάθηση και προσφέρουν πολύτιμες εμπειρίες στους μαθητές μας.


