ΕΚΤΑΚΤΗ Γ.Σ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 8/4/2013 7:00μ.μ.

Δημοσιεύτηκε στις 3 Απριλίου 2013 από ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ.
Κατηγορίες: Από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων....

Αγαπητοί γονείς,

Σύμφωνα με την πληροφόρηση μας, η επαπειλούμενη κατάργηση του 2ου Γυμνασίου έχει πλέον δρομολογηθεί, και απομένουν πλέον οι οριστικές εγκρίσεις. Οι συνεχείς  προσπάθειες διαλόγου με    την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας έχουν αποτύχει, δεδομένου ότι οποιοδήποτε αίτημα ακρόασης έχει υποβληθεί είτε από την Δημοτική Αρχή Χαλανδρίου ή την Ένωση και τους Συλλόγους Γονέων, έχει ουσιαστικά απορριφθεί.

Κρίνεται συνεπώς σκόπιμο να συσπειρωθούν οι Γονείς της περιοχής μας, ώστε από κοινού να κλιμακωθούν οι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας.  Ο αγώνας είναι κοινός και μας αφορά όλους, για παροχή σωστής εκπαίδευσης στα παιδιά μας και σε ανθρώπινες συνθήκες.

Με προτροπή του Συλλόγου Γονέων  2ου Γυμνασίου και με συντονιστή την Ένωση Γονέων Χαλανδρίου προγραμματίζεται για την Τετάρτη 10 Απριλίου  ολοήμερη κατάληψη των Γυμνασίων Χαλανδρίου, από τους γονείς.

Προκειμένου να συμμετέχουμε στην προτροπή, σας προσκαλούμε την Δευτέρα 08 Απριλίου 2013 στις 19:00 , σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση στο αμφιθέατρο του Γυμνασίου μας, με θέμα

  • Ολοήμερη κατάληψη του Γυμνασίου μας από γονείς την Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Για το Δ.Σ.

1.116 ΣχόλιαΑφήστε μια απάντηση

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων